Heerlijk genieten en je laten verassen door het prachtige landschap van Sussex.

Groene glooiende heuvels, karakteristieke en authentieke dorpjes, muurtjes van natuursteen die het landschap doorsnijden, schelpenpaadjes, krijtrotsen, prachtige uitzichten over Het Kanaal; je vindt het allemaal in Sussex.

Bezienswaardigheden:

Enkele bezienswaardigheden die een bezoek meer dan waard zijn, vind je bijvoorbeeld in:

  • het Nationaal Park South Downs, een park wat nog niet zo lang haar bestaansrecht kent. Pas sinds 2011 is dit een nationaal park. Dit park is een uit krijt bestaande heuvelrug van ongeveer 100 kilometer lang. Het park leent zich uitstekend voor kortere of langere wandelingen. Maar de paarden liefhebbers kunnen hier ook heerlijk uit de voeten; paard rijtochten door een prachtige omgeving en natuur. Ook kun je aan geocaching doen in het park. Maar ook andere meer of minder aktieve bezigheden, workshops, bezienswaardigheden, wetenswaardigheden worden in het park georganiseerd.

  • Vanuit Sussex kun je ook makkelijk en snel Londen bezoeken
  • Andere steden die makkelijk en eenvouding vanuit Sussex te bezoeken zijn, zijn Brighton en Eastbourn. Ook het kleinere Lewes, wat vlakbij Brighton ligt is een bezoek waard. In Lewes mag je de berenwinkel van Sue Pearson niet overslaan. Vanuit de hele wereld weten berenliefhebbers de winkel te vinden. Ende stad  Royal Tunbridge Wells, wat bekend staat om de thermale bronnen en prachtige gebouwen waaronder the Pantiles.

  • Het kasteel van Leeds is een bezienswaardigheid op ongeveer 50 kilometer afstand van je hotel. Het is een middeleeuwse burcht omgeven door een gracht. In de zomer worden er middeleeuwse spelen georganiseerd.
  • Golfen kun je op 2 prachtig aangelegde 18-holes golf banen.

Het hotel:

In het East Sussex National Hotel Golf Resort and Spa kun je lekker relaxen en ontspannen in het zwembad, de sauna of het bubbelbad.

En eventueel gebruik maken en genieten van de diverse behandelingen die in de Horsted Spa aangeboden worden. Vanuit de 3 restaurants en 2 bars heb je mooi uitzicht over de golfbaan. En het hotel beschikt over een gym.

Klik hier om deze minivakantie te boeken.
Wanneer

di 1 mei t/m wo 31 oktober 2018

Prijzen

V.a. €169,=

Locatie

East Sussex National Hotel Golf Resort & Spa
Little Horsted
Uckfield, Verenigd Koninkrijk


Booking.com
Het Laatste Tafeltje