Onze Campspace is tijdelijk gesloten wegens verbouwing, wij hopen in de komende maanden te kunnen opengaan na een onderbreking van enkele jaren! Wordt vervolgd!
Te midden van velden en bossen kan je hier kamperen weg van licht en lawaai. Ons domein is net geen vijf hectare groot, er is dus ruimte zat!
De plaats is ook zeer gegeerd door plaatselijke fauna zoals reeën, hazen en eekhoorntjes. Vogelaars komen hier ook zeker aan hun trekken!
De voormalige varkensboerderij is gebouwd in 1953. Tussen 1985 en 2005 was er een aardbeienkwekerij gevestigd door mijn ouders. Daarna lagen de weides er ongebruikt bij en kreeg de natuur er vrij spel. In 2020 werd gestart met een renovatieproject om van de site terug een volwaardig land- en tuinbouwbedrijf te maken, gespecialiseerd in proefteelten van nieuwe potentiële aardbeienrassen. De oudste varkensstal werd afgebroken, de grote loods werd volledig gerenoveerd en de woning werd herbouwd om aan de bouwvoorschriften van vandaag te kunnen voldoen. Er is ook in de wei een kleine serre van 400 m² gebouwd voor onze zomerproefteelten. In 2024 wordt het vernieuwde gebouw opgeleverd en kunnen er terug natuurliefhebbers in alle rust komen genieten. Immers, ondanks dat men zich er zeer dicht bij de dorpskern bevindt bemerk je heel weinig van bebouwing in de buurt. De bewoners van onze straat wiens tuinen uitgeven op het het domein dragen het zicht op de mooie natuur ook hoog in het vaandel.
Praktische info:
Het dorp is op 500 meter afstand en je vindt daar een bakkerij, slagerij, Café Eendracht bij Jeoffrey (mijn stamcafé) en een beetje verder in de Dorpstraat een frituur en dagwinkeltje (nachtwinkel maar dan overdag).
De dichtstbijzijnde treinstations zijn Serskamp, Schellebelle en Wetteren, wie de bus neemt kan aan Wetteren station bus 58 nemen tot aan de halte Serskamp Kerk (doet er een tiental minuten over).
Campers blijven in de nattere maanden beter op de weg staan, maar dat is een even leuke ervaring als in de wei!
Hebben jullie een kabelrol nodig? Dan voorzie ik die. Voor zij die meer dan 50 meter van het laatste stopcontact willen staan is dit helaas niet mogelijk, tenzij je zelf nog een extra verlengdraad mee hebt. Je zou me een groot plezier doen de kabelrol bij vertrek op te rollen.
Voor wandelingen in de nabije omgeving zijn geplastificeerde wandelkaarten beschikbaar die u kan lenen en bij uitchecken gewoon op de tafel achterlaten. Het ‘Boomkwekerijpad’ (6 km) is een wandeltocht die passeert door het Eetgoedbos, en de velden waar de (van hier typische) boomkwekerijen gevestigd zijn. De tocht ‘Dwars door de vallei van de Serskampse beek’ (9 km) is een leuke tocht door de moerassige bossen (wandelpaden ook op houten planken (zoals in de Hoge Venen)) en tussen de wilde koeien. Beide wandelingen starten aan de kerk van Serskamp. Wie graag langere wandelingen maakt raad ik de Kalkense Meerssen aan die je in Schellebelle bereikt met de gratis veerboot over de Schelde. Zwemmen kan in het recreatiedomein Nieuwdonk in Overmere (8 km) en zwembad De Warande in Wetteren (5 km).
PS: eerder heette deze Campspace “De vallei nabij het Eetgoed”. BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Serskamp
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com