Op deze inspirerende natuurplek in de Franse Ardennen kun je kamperen op het terrein van een prachtig eeuwenoud kasteel, Slechts op enkele uren rijden van Nederland, omringd door bossen en weiden, ervaar je de rust van de natuur. Deze mystieke plek nodigt je uit om jezelf te ont-moeten en op een bewuste manier samen te zijn.
Voor gasten zijn er zes ruime kampeerplekken, waarvan er twee geschikt zijn voor buscampers. Er is een sanitairgebouw met toiletten, warme en koude douche en buitenkeuken.
Het kasteel is direct gelegen aan een bos waar je kunt wandelen in de ongerepte natuur. Voor de liefhebbers is het ook mogelijk om lekker fysiek bezig te zijn: ‘uit het hoofd en in het lijf’. Bijvoorbeeld door te klussen in of om het kasteel. Verder kan je lekker zitten bij de vuurplek en je laten inspireren door wat zich ter plekke aandient. BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, WiFi, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, RV loosplaats, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

STONNE
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com