Aan de rand van Gouda, midden in de polder, ligt onze nieuwe heerlijk rustige camperplaats. Wij hebben naast de moestuin 10 geheel verharde plaatsen en op het grasveld 15 plekjes met prachtig vrij uitzicht op de polder. De camperplaats hoort bij ons melkveebedrijf en ons rusthuis voor paarden, maar de stallen liggen op ruim 100 meter afstand. Het centrum van Gouda ligt op 15 minuten fietsen over een mooi landelijk dijkje. Grotendeels alleen fietspad. In Haastrecht vind je op 7 minuten lopen 6 restaurants, waarvan een deel ook bezorgt, een supermarkt en andere voorzieningen.
Vanaf onze camperplaats kun je prachtige wandel- en fietstochten maken. Een polderwandeling van 3 km, langs een kaasboerderij, start vanaf het bedrijf.
Vanaf het nabijgelegen treinstation ben je via een directe verbinding binnen een uur in het centrum van Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Het station beschikt over ruime parkeergelegenheid en is op een afstand van 10 minuten fietsen.
Sanitair, waterpunt en elektra aanwezig. Camperplaats is selfservice zonder aankomst en vertrektijden. Betaling per nacht. Kosten inclusief stroom en toeristenbelasting. Drinkwater, Warm water, Keuken, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, WiFi, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, RV loosplaats, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Haastrecht
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com