Kamperen tussen het groen! Hou jij van het buitenleven, gezelligheid, kampvuurtjes en zoek je een sfeervolle plek, weg van de massa? Kom gezellig bij ons kamperen op de minicamping!
We bieden jou graag de relaxte sfeer die wij op vakantie zo belangrijk vinden. Veel groen, tussen de akkers, dichtbij het bos, een wijntje of biertje bij het gezamenlijke kampvuur in de avond, een zandbak voor de kinderen en een warme douche.
Op pad met je eigen tent, camper, caravan, vouwwagen of daktent? Boek één van de 15 kampeerplaatsen. Wil je alleen met een backpack of tas op pad? Kom gezellig bij ons kamperen in de ingerichte Bell tent.
Kleinschalig, kindvriendelijk, gezellig, dicht bij het bos en genoeg te doen in omgeving!
Gezamenlijke faciliteiten
– Zandbak
– Loopfietsjes, tractors en speelgoed
– Waterspeelelement (vanaf juni)
– Stretchtent / loungehoek met bbq
– Gezamenlijke kampvuurplaats
– Nieuw sanitair met toiletten en warme douches (incl. douche met babyverschoonmogelijkheden)
– Afwasgelegenheid
– Buitenkeuken
Onze camping is nieuw! Dit is het eerste seizoen dat we open zijn. We werken hard zodat de camping vanaf hemelvaart open is. Het is een fijne plek, maar weet dat het ook nog een plek in ontwikkeling is. Zo hebben de boompjes en struikjes nog zon, water en tijd nodig om te groeien en zal er hier en daar nog beplanting, een hekje, lampje, bankje of een speeltoestel komen.
Het is mogelijk om met je familie of vriendengroep met kinderen het gehele campingterrein af te huren voor een weekend. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en meer informatie! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Ledeacker
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com