Deze idyllische weide, eens de thuis van grazende schapen, verwelkomt nu avonturiers en natuurliefhebbers voor een unieke kampeerervaring. Gelegen langs het prachtige Bethoosterse Broeken wandelpad, biedt deze plek een serene omgeving temidden van weelderige natuur. Terwijl de schapen zijn vertrokken, blijft de warmte en gezelligheid van deze plek onveranderd.
De weide onderscheidt zich door zijn natuurlijke charme en de mogelijkheid om te genieten van de omringende flora en fauna. Langs de wandelroute ontmoet je majestueuze ganzen, gracieuze ooievaars en af en toe zelfs imposante roofvogels. Voor liefhebbers van ambachtelijk gebrouwen bier is er in de nabijheid de brouwerij van oerbier.
Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis, liggen de monumenten en musea over de Eerste Wereldoorlog binnen handbereik, waardoor deze plek niet alleen een rustige oase is, maar ook een venster naar het verleden.
Deze betoverende weide biedt geen luxe voorzieningen, maar compenseert dit met zijn onmiskenbare charme, omarmd door de rustgevende geluiden van de natuur en een unieke sfeer die elke kampeerder zal koesteren. Het is de perfecte uitvalsbasis voor avonturiers die op zoek zijn naar een authentieke, natuurlijke ervaring, weg van de drukte van alledag. Drinkwater, Warm water, Keuken, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, WiFi, Toilet, Warme douche, Elektriciteit, RV loosplaats, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Esen, Diksmuide
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com