Genieten op een rustig plekje in Drenthe, omringt door bos, weiland en kleine boerderijdieren.
Deze unieke accommodatie is eigenhandig ontworpen en gebouwd in 2020 door de gastheer en gastvrouw. De accommodatie heeft een ruime bedstee en vide waar met een luchtbed gemakkelijk op geslapen kan worden of gebruikt wordt om bagage op te slaan. Er is een eigen oprit vanaf de openbare weg en parkeren kan naast De Saloon. Er is volop privacy. Het huis van de eigenaren ligt weliswaar op hetzelfde terrein, maar gescheiden door een schuur is er geen inkijk. Voor de wandelaars en fietsers zijn er volop routes die direct aan de Haarweg van start gaan.
De mogelijkheid bestaat om een elektrische auto op te laden, dit graag overleggen met de gastheer/ gastvrouw.
Boodschappen kunnen gedaan worden in het naastgelegen dorp Noordscheschut ( 4,5 Km ) daar is een supermarkt, bakker, kapsalon, bloemist te vinden. Ook een postbus en de mogelijkheid om een pakket te versturen is aanwezig.
Wildlands te Emmen ( 32 Km ) dierentuin
COL DU VAM Vamberg te Wijster ( 7,4 Km ) fiets- en wandelpark
Landgoed Vossenberg ( 9,4 Km ) wandelgebied
Om fijn te winkelen en heerlijk uit eten te gaan zijn er talloze mogelijkheden in de omgeving, Hoogeveen bijvoorbeeld ligt 5 Km van Tiendeveen.
Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Tiendeveen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com