Midden in de fruitstreek vindt je bij ons een rustig stukje bos tussen de velden. We hebben meerdere plaatsen waar je je tent kunt opzetten of een hangmat kunt ophangen.
Ook is er een plaats voor een camper, caravan of Van..
De plaatsen zijn ver genoeg van elkaar om van je eigen privacy te kunnen genieten. Er is een gezamenlijke kampvuur plaats voorzien maar je kan bij ons ook een vuurschotel lenen om je ervaring op je eigen manier te beleven.
Gezelligheid maar vooral respect voor elkaar en de natuur staan bij ons heel hoog in het vaandel.
Naast rust en ruimte zijn er nog een aantal mogelijkheden, zo is het kampterrein aangesloten op het fietsroute netwerk en zijn er enkele natuurgebieden in de directe omgeving.
Daarnaast is er de mogelijkheid om via DHA Archery & Outdoor een waaier van extra activiteiten te boeken. DHA Archery & Outdoor is gelegen op een paar honderd meter van het terrein.
Hier kun je kennis maken met pijl en boog schieten op het binnen of buitenschietterrein, of je brengt je eigen pijl en boog mee natuurlijk.
Daarnaast bied DHA Outdoor de mogelijkheid om verschillende outdoor activiteiten/ initiaties te boeken. Dit gaat van bushcraft, oriëntatie, outdoor cooking; eetbare natuur, etc.
Naast rustig kamperen is er dus genoeg te doen varierend van een uurtje, een hele of halve dag tot een heel weekend. Dus niets moet maar alles kan 😉 BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Geetbets
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com