Beleef een unieke wellnesservaring met uitzicht over de weilanden!

Onze ruime Wellness Boutique is een heerlijk huisje wanneer je toe bent aan volledige ontspanning! De Boutique beschikt over een heel comfortabele inrichting met een sauna èn een hottub, zodat je heerlijk tot rust kan komen. Vanuit deze accommodatie heb je prachtig uitzicht over het Twentse platteland en kan je ’s avonds prachtig sterren kijken. Kom jij ook ontspannen in de natuur?

In de woonkamer van de Wellness Boutique is knus ingericht en voorzien van een smart TV. Het is heerlijk loungen op de comfortabele bank, waar je uitkijkt over de weilanden. De Boutique beschikt over een fijne sauna en een comfortabele badkamer met toilet, douche en wastafel. Er zijn drie slaapkamers in het huisje, waaronder een tweepersoonskamer met tweepersoonsbed, een kamer met stapelbed (geschikt voor kinderen tot 12 jaar) en een kamer met eenpersoonsbed. De tuin beschikt over een fijne terrasset en natuurlijk kan je hier je eigen hottub vinden! Er is lekker veel privacy op het terras, waardoor je optimaal kan genieten van het vrije Twentse leven.

Bestel een heerlijk ontbijtmandje, ga lekker onbezorgd uit eten in ons restaurant en laat je volledig in de watten leggen! Nadat je lekker hebt genoten van de hottub kan je van alles doen in de omgeving! Ga bijvoorbeeld lekker varen, of maak een lange wandeling langs riviertje de Regge. Je zal je tijdens jouw verblijf in onze Wellness Boutique zeker niet vervelen!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

ma 2 oktober t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 502,12

Locatie

Wellness Boutique | 5 personen
Zuna
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com