Geniet van de rust en natuur achter op onze wijk tussen de landerijen. Verborgen achter groen. Genietend van geluiden van diverse vogels. Aan rustige weg met merendeels bestemmingsverkeer en veel fietsers, wandelaars maar ook soms natuurlijk landbouwvoertuigen.
Een mooie zonsondergang en heldere sterrenhemel. Reeën spotten achter op het veld en aan de overkant van ons huis een kleinschalig natuurgebied voor patrijzen en fazanten. Naast ons huis hebben we zelfs vossen. Deze komen enkele keren ook bij ons in de tuin op bezoek.
Op de fiets bent u zo in het prachtige Fochteloerveen en Appelscha. Het centrum van Smilde is snel en eenvoudig te bereiken op ca 1km met een winkelcentrum met supermarkt Jumbo en Aldi, Action, Kruidvat
een slager, kledingwinkel en een boekenwinkel, een patatzaak en cafe. Achter ons huis bij onze buren kunt u ook terecht voor bbq vlees van hun kalverhouderij en verse eieren.
Wij wonen hier fijn en willen deze extra ruimte met jullie delen. De boomgaard is grasland en er zijn geen vaste plaatsen.
Het is kleinschalig, kies zelf uw plek.Natuurlijk wel rekening houdend met de andere kampeerders.
Vanaf 2230u gelieve de stilte in acht te houden.
Hondenbezitters ook graag evt hondenpoep even netjes op te ruimen.
We hebben een stroom en een koud-en warm waterpunt en de gehele tuin is voorzien van WiFi.
We hebben net een nieuwe wc en douche gelegenheid. Gecombineerd in een ruimte. Er is een klein trapje om op plateau waar sanitair unit en wasgelegenheid zitten te komen.
Tegen een kleine vergoeding van €3.50 kunt u bij ons thuis eventueel een was draaien mits onze wasmachine vrij is op dat moment.
Er is een droogmolen achter ons huis waar u uw was kunt drogen.
Prijs a 15 euro geld voor 2 personen voor 1 plek voor extra personen rekenen wij 7.50euro p.p.
Zien wij u deze zomer? BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Smilde
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com