Overnachten op een natuurveld betekent onderdompelen in een oase van rust en ruimte. Ver weg van de stadsdrukte geniet je van de stilte, omringd door weelderig groen. De nachtelijke hemel onthult een prachtig schouwspel van sterren, en de geluiden van zingende vogels en ruisende wind dragen bij aan een vredige sfeer. Een unieke ervaring die de verbinding met de natuur versterkt en de eenvoudige geneugten van het buitenleven omarmt.
Kies zelf een mooie plek voor je tent en maak gebruik van ons gezellige schuurtje. Hier, naast het nachtverblijf van de eenden, vind je faciliteiten zoals (drink)water, spoelbak, gasstel, koelkast, waterkoker en koffieapparaat. Deze locatie biedt ook de enige stroomvoorziening, aangezien er op het veld geen stroomaansluitingen zijn. Verder zijn er op het veld een (droog)toilet en een buitendouche met warm water beschikbaar. Natuurlijk ben je ook welkom om gebruik te maken van ons sanitair gebouw.
Geniet van een knapperend vuurtje op onze kampvuurplek, terwijl de avond valt en de zon ondergaat. Hier en daar verschijnen zachte lichtpuntjes van de solarlampjes, die de enigste verlichting vormen op het veld.
Beperkt tot maximaal 5 beschikbare plekken, alleen geschikt voor tenten.
Geen feesten of luide muziek toegestaan, huisdieren zijn op dit veld niet welkom ivm de eenden. Gelieve stilte te respecteren tussen 10.30 uur en 07.00 uur. Afvalscheiding is verplicht. BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Okkenbroek
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com