Slapen in een belltent met privébosje op de Berendries is ecologisch lo-fi verantwoord kamperen op één van de toppen van de Vlaamse Ardennen.
Bekijk zeker ook ons aanbod aan workshops (weven, tuften, bamboo box maken) en retro fietsen om de streek te verkennen, of gebruik de fietsen om een bezoekje te brengen aan onze eco-gezins wellness.
Wil je er even tussen uit alleen, met twee of met de kinderen. Dan kan je terecht op deze eco-kampeerplaats van Stephen en Charlotte.  Slaap dan heerlijk in een ingerichte glampingtent met twee of zes personen Wil je liever met meer personen erop uit? Dat kan! je kan de 2 tenten samen boeken en dan is er plek voor een groep van 8 personen! Honden zijn toegelaten. Verder kan je koken op een gasvuurtje, is er stromend water aanwezig, een composttoilet, elektriciteit via een powerbank en zonnepaneel en leuke spelletjes zijn voorhanden. Onze glampintenten liggen op de top van de Berendries in Brakel en maakte ooit deel uit van een middelleeuwse heerweg tussen Oudenaarde en Ninove. Vandaag vormt dit de verbinding tussen Michelbeke en Sint-Maria Oudenhove en is dit een echt wandel- en fietsparadijs. De klim is een populaire helling in verschillende wielerwedstrijden, waaronder de Ronde, de Omloop van het Nieuwsblad en de Driedaagse De Panne-Koksijde. Neem dus gerust jullie wandelschoenen of fietsuitsrusting mee! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Berendries
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com