Kom kamperen bij de biologische boer en geniet van rust, ruimte en gastvrijheid. Hier bevind je je midden in de polder en geniet je van weidse uitzichten, prachtige zonsondergangen en het leven bij de boer. In de ochtend word je gewekt door het getjilp van de vogels… en daarna is het stil. De ongedwongen sfeer zorgt ervoor dat je drukke bestaan wordt omgezet naar een oase van rust.
Groene Camping in de Polder ligt direct ten zuiden van Nationaal Park de Biesbosch, 16 km ten noorden van Breda. Hier bevind je je midden in de polderlandschappen en geniet je van weidse uitzichten, fenomenale zonsondergangen en ongerepte natuur. Ook zijn er nog allerlei andere leuke uitjes dichtbij. Wat te denken van een dagje Efteling, pannenkoekenhuis & speeltuin Koeckers, het historische centrum van Breda, Trampolinepark Krazy Kangaroo of Natuurspeeltuin de “Kleine Biesbosch’.
Het ruim opgezette campingterrein is een natuurlijk speelparadijs; helpen met koeien voeren, kampvuur maken, bootje varen of trampoline springen. Op Groene Camping in de Polder zal je ervaren dat we als mensen voelde hebben aan alles wat moeder natuur ons te bieden heeft! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Lage Zwaluwe
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com