Welkom bij ‘Dutje in de wei’. Een uniek logeerconcept te midden van de Grote Getevallei (Linter, Vlaams-Brabant). Bij ons ruil je de drukte & de dagelijkse routine in voor een nachtje avontuur, zonder WIFI, maar met wel met loeiende koeien, fluitende vogels en een adembenemend uitzicht op de officieel bekroonde schoonste boerenweide van Vlaanderen… Alles is aanwezig om even een stapje terug te zetten en wat meer te focussen op jezelf, de rust en stilte en elkaars gezelschap.

Bij Dutje in de wei slaap je in een oude charmante (vee)wagen die is omgebouwd naar een ‘huisje in de natuur’. Het is even avontuurlijk als slapen in een tent maar toch met dat tikkeltje extra aan luxe & comfort. Hierdoor wordt het voor jong en oud haalbaar om (samen) een unieke & authentieke overnachting te beleven. We bieden plaats aan voor 2 volwassenen en 2 kinderen. We zijn erg blij dat we zo ook aan (groot)ouders de kans kunnen bieden om met hun (klein)kinderen te genieten van een bijzondere logeerpartij.
Voorzieningen:
In onze charmante veewagen is een zithoek aanwezig, een keukentje (met wasbakje & kookgelegenheid) en een ruim tweepersoonsbed. Daarnaast is er ook (sfeer)verlichting voorzien en oplaadpunten voor je gsm of foto-camera (via USB-stopcontacten). Voor de kinderen kan de zetel omgebouwd worden tot een slaapbank. Aangezien we graag inzetten op Q-time zijn er ook wat gezelschapsspelletjes en spullen voorzien om mee aan de slag te gaan.
Het sanitair bevindt zich in een aparte ruimte naast de veewagen. Deze is voorzien van een composttoilet en wie wil kan zich wagen aan een heerlijke buitendouche. BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Melkwezer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com