Oplaadpnt is ontstaan uit een noodzaak om te verbinden. Het verbinden van mensen met mensen, met de natuur, met beweging en verbeelding om uiteindelijk te kunnen verbinden met jezelf.
Op onze campspace kan je jezelf komen opladen en ontladen. De campspace kijkt uit over de Retiese weilanden en heeft sfeervolle ecologische en duurzame sanitaire voorzieningen.
Het stuk grond ligt achter de privétuin en is natuurlijk afgemaakt om de nodige privacy te bieden.
Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een tot de verbeelding sprekende speelboomhut op hoogte met glijbanen, schommels, zandbak, speelhuis gebouwd door de man des huizen.
In de avond kan je samen met je gezelschap rond 1 van de 2 kampvuurplaatsen koken. Er is een driepoot met rooster, bakplaat, wok, dutch oven ter beschikking.
Er is een natuurlijke zwemvijver. Deze wordt ter beschikking gesteld in overleg.
Goed om weten: je kan dit seizoen ook voor 1 nacht boeken doordeweeks. Om energie en vooral water te besparen, vragen we om bij 1 nacht je eigen bedlinnen mee te nemen.
Voor mensen op doortocht (fiets/wandelvakantie) maken we een uitzondering op de regel.
De beide accommodaties zijn voorzien van verlichting en stroom en hebben een eigen vuurplaats.
Je kan bij ons komen glamperen om er even tussenuit te zijn en rustig je eigen tijd en ruimte te nemen, tevens kan je er terecht om verschillende oplaad/ontlaad methodes te ontdekken.
We verzorgen namelijk ook oplaaddagen/weekends waar we in samenspraak een programma voor je kunnen samenstellen waar jij, je gezin, je team, familie, vrienden verschillende insteken kunnen ontdekken. Even niet denken met het hoofd en voelen met het lichaam kan wonderen doen in ons geluksgevoel.
Een greep uit de mogelijkheden zijn:
– yoga
– mountainbiken
– suppen
– ritje met de paardenkoets
– potten bakken
– dans en bewegingsexpressie
– bos baden
– ijs baden
– haptonomische massage
– beeldhouwen
We werken samen met verschillende partners uit de omgeving om een weekend op maat te maken. Ook de maaltijden kunnen voorzien worden binnen een oplaaddag of weekend.
Bij een overnachting bij ons op de campspace kan je ook losse activiteiten bijboeken met of zonder begeleiding. (Sup, MTB, yoga, ritje paardenkoets,…)
Op loopafstand is er een buurtsuperette met verse charcuterie en vers brood (in het weekend verse broodjes, croissants,…)
Ook hebben we een hoevewinkeltje in de straat voor vers vlees, zuivel, groenten/fruit van de boer om in de avond je eigen potje te koken boven het vuur.

We verwelkomen jullie met open armen.
Wil je met een groep komen of 2 gezinnen is er de mogelijkheid om de 2 accommodaties te huren. Moest er al 1 bezet zijn, staan wij toe een eigen tent bij te plaatsen.
Omdat we graag voldoende ruimte behouden voor onze gasten zijn er geen losse tentplaatsen mogelijk.
Groetjes,
Jolanda & Koen
Evi & Luka BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Retie
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com