U bent alleen in mijn Tiny House. Er zijn geen andere kampeerders, buren, of eigenaren in de verre omtrek. U ziet uit over het prachtige Normandische platte land en het is ’s nacht volkomen donker. Het is echt genieten van de enorme rust en ruimte. Het huisje is eenvoudig: warm water, keukentje, elektra, een composttoilet in de schuur buiten. De parkeerplek is geasfalteerd en makkelijk te bereiken vanaf de weg over een geasfalteerd landweggetje naar het huisje.
U kunt direct vanaf het huisje hele mooie wandelingen maken door de omgeving, of fietsen. Of bezoek Saint Mont Michel het prachtige klooster op een eiland in de baai, ga een dagje naar het strand van Jullouville, of bezoek een van de vele middeleeuwse steden: Domfront is dichtbij en erg mooi, Fougeres en Falaise met het kasteel en standbeeld van Willem de Veroveraar. Op vrijdagochtend is er een leuke markt in Vire en op zaterdagochtend Tinchebray. In Bayeux is het d-day museum en het beroemde wandtapijt.
Of bezoek de Omaha D-day beaches of maak een dagtocht naar de eilanden Jernsey of Guernsey. In de prachtige stad Caen is het D-day museum en het beroemde kasteel. BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Tinchebray
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com