Kamperen met uitzicht op de knotwilgen of zelfs langs de knotwilgen, met op de achtergrond gerommel van koeien, een nieuwsgierige kat die langs je benen strijkt, de zon onder zien gaan achter de molen, mist over de weilanden. Als je daar van bijkomt, ben je hier meer dan welkom!
Ben je wat meer ondernemend dan kan je kanoen in de Graaf of het riviertje de Giessen, fietsen naar de molens van Kinderdijk, varen in de Biesbosch, wandelen naar een theetuin, staren over de vele slootjes, een kringloopwinkel bezoeken, het kan hier. Als je toch wat cultuur wilt snuiven bezoek dan vestingstadje Gorinchem of oude Dordrecht of steek over met de waterbus naar slot Loevestein.
Je tent staat op een melkveebedrijf maar verscholen achter een schuur zal je daar niet zoveel last van hebben.
Er zijn twee plekken beschikbaar, de ene plek is naast de schuur, bereikbaar met de auto met zicht op een rij knotwilgen. De tweede plek is achter de schuur en is alleen geschikt voor een tent, het is niet bereikbaar met een auto. Je staat naast de knotwilgen en je hebt een prachtig uitzicht op de weilanden. Zittend in je stoel met een kopje koffie en een boek kom je hier vanzelf tot rust.
Als de beide plekken tegelijk geboekt zijn biedt het nog steeds ruimte en beschutting genoeg voor voldoende privacy.
Er is een douche/ toilet waar je soms medewerkers van het bedrijf of andere bezoekers kan tegenkomen.
Er is een aanrechtje in de schuur met warm en koud water waar je evt de afwas kunt doen of even kunt zitten als het heel hard regent.
Fietsen kan je makkelijk huren in het dorp bij Bike Totaal IJzerman, hij heeft zelfs een breng en haal service!
Hopelijk tot ziens! BBQ, Houtgestookte oven, Drinkwater, Warm water, Gasfornuis, Afwasbak, Keuken, Basis kookmaterialen, Koelkast, Borden en bestek, Koffie en thee, Eettafel, Waterkoker, Koffiezetapparaat, Vuurkorf, Open haard, Vuurschaal, Brandhout beschikbaar, Hottub, Sauna, Sport- en spelspullen, WiFi, Zwembad, Zwemvijver of rivier, Handdoeken, Beddengoed, kussen en dekbed, Hangmat, Sfeerverlichting, Trampoline, Toilet, Warme douche, Koude douche, Elektriciteit, Telefoon oplaadpunt, Oplader voor elektrische auto, RV elektriciteitsaansluiting, RV loosplaats, Elektrische kachel, Houtkachel, Huisdieren toegestaan, Overdekte keuken, Regenschuilplaats, Speelplaats voor kinderen, Dieren op het terrein, Parkeren op het terrein, Uitzicht op de velden, Uitzicht op de heuvels, Uitzicht op het meer, Uitzicht op de bergen, Uitzicht op de rivier, Uitzicht op de zee, Uitzicht op het bos, Uitzicht op zonsopgang, Uitzicht op zonsondergang, Buiten zitgedeelte, Binnen zitgedeelte, Picknicktafel, Afvalverwerking, Mobiele ontvangst, Naturalisme toegestaan, Barrièrevrije toegang tot de kampeerplaats, Barrièrevrije toegang tot toilet, Barrièrevrije toegang tot de douche, Barrièrevrije toegang tot gebouwen, Paarden toegestaan, Stallen/Paardenweide, Fietsenstalling

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

zo 14 april t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 0,00
per night per person

Locatie

Molenaarsgraaf
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com