Idyllische ligging aan Maltschacher See
Sonnenresort Maltschacher See in het zuiden van Oostenrijk is de ideale kampeerbestemming voor het hele gezin in de regio Wörthersee. De camping ligt direct aan de Maltschacher See en biedt een breed entertainment- en vrijetijdsaanbod.
Sport en spel voor allemaal
Animatieprogramma’s voor alle leeftijden, fitness, wellness, sauna, binnenzwembad, bowlingbaan en sportvelden zijn allemaal aanwezig. Ook je hond is van harte welkom en kan zich prima vermaken op een van de hondenstranden in de omgeving.
Kindvriendelijk gazon rond het meer
Het hele resort is zeer kind- en gezinsvriendelijk. Er zijn twee restaurants met uitgebalanceerde keuken en een cocktailbar die je een onvergetelijke zonsondergang vanaf het terras bezorgt. Tennis, tafeltennis en beachvolleybal zijn gratis, tegen betaling kun je vissen, minigolf spelen of bowlen.
De Sonnenwolfi-kinderclub zorgt voor enorm veel vertier voor de jongste gasten (tot vier jaar). Een strand met ruim gazon is aanwezig rond het gehele meer. Er is ook een kleine supermarkt aanwezig voor dagelijkse behoeften en afhaalmaaltijden.
Klagenfurt en Villach en volop natuur
Het Sonnenresort Maltschacher See ligt in Feldkirchen in Karinthië. Er zijn volop wandel- en fietspaden aanwezig in het gebied rond de camping. Vanaf de camping heb je een prachtig uitzicht op het nationale park Nockberge. Het is ongeveer 13 km naar Pörtschach am Wörthersee, 20 km naar Klagenfurt (luchthaven) en 25 km naar Villach. Ook een dagje naar Slovenië en de Julische Alpen in het Triglav Nationaal Park behoren tot de mogelijkheden. Het gebied is ideaal voor mountainbiken, nordic walking en ochtendgymnastiek.
European Bike Week
Onze tip: Ontdek het bloeiende Karintië met haar weelderige groene alpenweiden in mei of in juni. Of voor een herfstwandeling in september. Overigens is Sonnenresort Maltschacher See ook uitstekend gelegen voor ieder die het legendarische Harley-treffen, de European Bike Week wil bijwonen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Sonnenresort Maltschacher See
Feldkirchen in Kärnten
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com