Gezellige familiecamping in Les Landes
Siblu Camping Les Dunes de Contis is een gezellige familiecamping gelegen in een dennenbos met metershoge pijnbomen in St-Julien-en-Born. Op 4 kilometer van de camping ligt een witgeel zandstrand waar je fietsend naar toe kunt. Ideaal is ook het gratis shuttlebusje in het hoogseizoen.
Waterpret voor jong en oud
Heb je geen zin in een strandbezoekje? Je kunt ook een duik nemen in het grote verwarmde buitenzwembad op Siblu Camping Les Dunes de Contis (met glijbaan) en het kinderbad garandeert waterpret voor de allerkleinsten. Er zijn uitstekende voorzieningen voor sport, spel en entertainment. Er is een prima restaurant en supermarkt voor de dagelijkse boodschappen.
Van Biarritz tot Dune du Pyla
Uitstapjes? Ontdek de omgeving eens met de fiets. Bezoek Dune du Pyla: de allerhoogste duin van Europa is maar liefst 107 meter hoog en 500 meter breed. Een aanrader! In de prestigieuze badplaats Biarritz kun je verschillende musea bezoeken, zoals het historisch museum, het chocolademuseum en niet te vergeten het Zeemuseum. Hier zijn meer dan vijftig aquaria te bewonderen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Siblu Camping Les Dunes de Contis
Saint-Julien-en-Born
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com