Camping de Trianon is een prachtige camping niet ver van de mooie plaats les Sables d’Olonne. In de omgeving van de camping bevinden zich winkels, strand, bos en het moeras van Olonne.
Ga eens lekker zwemmen in het pas gerenoveerde zwembad met 4 schitterende glijbanen. Van deze glijbanen willen uw kinderen uren vanaf glijden. Bij het zwembad staan ligstoelen waar u genietend van de zon even heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast beschikt camping de Trianon over een verwarmd overdekt zwembad met kinderbad. Wilt u liever naar het strand? In het hoogseizoen brengt een pendeldienst u er gratis naar toe.
Op deze camping wordt zowel ’s avonds als overdag voor jong en oud van alles georganiseerd. U kunt meedoen aan sporttoernooien, fitness, aquagym of is een creatieve workshop volgen misschien iets voor u? ’s Avonds kunt u bingo spelen, uw zangkwaliteiten met karaoke testen of met uw partner dansen.
Voor kinderen van 4 tot 12 jaar organiseert de kinderclub verschillende interessante en gezellige activiteiten zoals, speurtochten, knutselen en openlucht spelletjes. In de speeltuin van de camping kunnen de kinderen klimmen,klauteren en van de glijbaan roetsjen.
In het restaurant van camping de Trianon kunt u een terecht voor een overheerlijke maaltijd en de bar is geopend voor een lekker koel biertje, maar een frisdrank of wijntje is natuurlijk ook mogelijk.
De camping biedt u nog meer faciliteiten zoals, multisportterrein, beachvolleybal, petanque, (tafel)tennis en minigolf, wasserij en WiFi-punt.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Club MS Le Trianon
Olonne-sur-Mer
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com