Garantie voor een supervakantie!
Siblu Camping Bonne Anse Plage ligt in Les Mathes/La Palmyre in de bossen aan de Baai van Bonne Anse aan de Atlantische kust. Het strand ligt een paar kilometer verderop. Een prachtig wandel- en fietsgebied.
Geweldige sportfaciliteiten en meer…
Siblu Camping Bonne Anse Plage heeft een geweldig verwarmd zwemcomplex met grote waterglijbanen en een peuterbad. Bovendien is dit vakantiepark uitgerust met prachtige sportfaciliteiten, zoals een klimwand, trampoline, diverse sportvelden en een ‘crazy’ golfbaan. Eigenlijk hoef je de camping niet af, want hier is zo veel te doen. ’s Avonds kun je hier heerlijk eten en qua amusement kom je ook prima aan jouw trekken.
Prachtige dierentuin Zoo La Palmyre
Op loopafstand vind je het pittoreske La Palmyre, met mooie zandstranden, restaurants, cafés en een van de mooiste dierentuinen van Frankrijk: Zoo La Palmyre.
Heerlijk, gevarieerd vakantiegebied
De omgeving biedt veel vertier. Ontdek de typische charmante dorpjes, de heerlijke zandstranden en de gastronomie. Bezoek de prachtige stad La Rochelle, de Cognac-streek, Royan, de beroemde eilanden Île de Ré en Île d’Oléron. In de directe omgeving kun je paard- en ponyrijden, fietsen en wandelen door het bos en/of langs de kust, golfen in Royan of La Palmyre, quadrijden, vissen, kanoën en surfen. De mensen op de receptie kunnen je er alles over vertellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Siblu Camping Bonne Anse Plage
Les Mathes
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com