Ontspannen vakantie vieren aan een rivier
Een rustige, groene camping in het zuiden van Tsjechië, dat is Camping Prima. Door alle bomen en struiken kunnen kinderen hier fijn verstoppertje spelen. En dan zijn er ook nog speeltuinen en voetbalveldjes. In de rivier naast de camping kan jong en oud zwemmen, kanoën en vissen.
Zuid-Bohemen
Deze camping ligt in het zuiden van Tsjechië, op zo’n tien uurtjes rijden van Utrecht. Je bent hier in de regio Zuid-Bohemen, bekend om de fraaie natuur en charmante stadjes. Vele daarvan liggen aan de rivier de Moldau. Camping Prima ligt aan een zijtak daarvan.
Rivier vol plezier
Vissen, kanovaren, zwemmen, suppen, pootjebaden; wat kan er eigenlijk niet? De rivier de Lužnice is een bron van plezier bij het hele gezin. Maar ook op het droge kun je vooruit. Haal een visvergunning bij de campingreceptie en gooi je hengel uit. Het stikt er van de vissen! En een wandeling langs het water is ook heerlijk ontspannend. Mis je nou toch een zwembad? Op zo’n vijf minuten van de camping ligt het stadje Týn nad Vltavou, met een openbaar zwembad met veel glijbanen.
Spelletjes in de natuur
Op het groene campingterrein is van alles te beleven. Kinderen hebben talloze plekjes voor een uitdagend potje verstoppertje. Ook is er genoeg ruimte voor een partijtje voetbal. De speeltuintjes liggen op grasland en ook de tafeltennistafel staat mooi buiten. Verder beschikt de camping over een restaurant (met terras) en winkeltje. Voor een groter aanbod aan horeca en supermarkten kun je terecht in Týn nad Vltavou.
Kijkje in kasteel
Op nog geen vijf minuten lopen van Camping Prima ligt een zestiende-eeuws kasteel: Zámek Mitrowicz. Dit is te bezoeken in de zomermaanden. Je mag binnen een kijkje nemen, maar bent ook welkom in de tuinen. Bij de entreeprijs zit een rondleiding met een gids inbegrepen. Er zijn geregeld leuke ridder- en vogelshows voor kinderen. En in de buitenbistro zijn lekkere hapjes en drankjes te krijgen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

za 16 juli t/m zo 31 december 2023

Prijs

€ 0,00

Locatie

Camping Prima
Týn nad Vltavou
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com