3x overnachten
3x uitgebreid ontbijtbuffet
3x bagagetransport
3x uitgebreide wandelroutes
huur van GPS inclusief instructies
gratis parkeren
gratis WiFi Drenthe is niet alleen dé fietsprovincie van ons land; u kunt door de prachtige Drentse natuur ook fantastisch wandelen! Met de 4-daagse wandelvakantie Drenthe zult u dit aan den lijve ondervinden. Elke dag is er een volledig voor u uitgeschreven route te volgen, die u over de Hondsrug voert. Laat u onderweg verrassen door de afwisseling van bossen, weilanden, beekdalen en heidevelden, de pittoreske dorpjes en sporen van lang geleden. Tijdens uw wandelvakantie overnacht u in 3-sterrenhotels in de buurt van Borger, Exloo en Odoorn. Daar geniet u ’s ochtends van een fijn ontbijt, voor u de wandelschoenen weer aantrekt voor de volgende etappe. Na uw reservering wordt contact met u opgenomen over de definitieve hotels en de volgorde van de wandeltochten.

Hoe ziet uw 4-daagse wandelvakantie Drenthe eruit?

  • Van Borger naar Exloo (16,8 of 20,1 kilometer)
    Deze route start in Borger, bekend van het hunebedcentrum. Zie hier hoe de hunebedbouwers toentertijd leefden en werkten en bewonder buiten het grootste hunebed dat in Nederland te vinden is. U komt ook langs een zogenoemde pingoruïne, overblijfselen van een pingo: een heuvel die in de ijstijd is ontstaan doordat ondergronds ijs de bodem omhoog heeft gedrukt. Na het smelten van het ijs bleven er ronde watertjes achter in het landschap. Gaat u voor de langere route van 20,1 kilometer? Deze voert u ook langs LOFAR, de ‘supertelescoop’ met duizenden sensoren bij Exloo.
     
  • Van Exloo naar Odoorn (13,2 of 16,8 kilometer)
    Tijdens uw wandeling door de schitterende natuur is Poolshoogte de perfecte plek voor een welverdiende pauze. Vanaf de uitkijktoren op de heuvel heeft u een fantastisch uitzicht over de omgeving. Voor een hapje en een drankje neemt u plaats bij het hier te vinden theehuis. Hier vindt u ook het Schapenpark, een mooi landschap vol heide en, natuurlijk, schapen.  
     
  • Van Odoorn naar Borger (15,9, 18,4 of 21,0 kilometer)
    Deze route voert u langs de heide bij Exloo. Geniet van het mooie landschap, en zie, als u even geluk heeft, hoe de schaapskudde het gebied onderhoudt. Deze etappe heeft, voor welke afstand u ook kiest, nog veel meer Drentse natuurpracht voor u in petto. 

4-daagse Wandelvakantie

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 10 januari t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 239,00
4 dagen - Drenthe - 239.00 p.p. - 17% korting

Locatie

Wandelvakantie Drenthe
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com