2x overnachten op de MS Romantika
tijd om Kristansand te verkennen
stadsplattegrond en tips Kristiansand
gratis upgrade naar hut met zeezicht (reeds in prijs verwerkt)
gratis entertainment aan boord Stap aan boord van de MS Romantika en ga voor een unieke cruise-ervaring met Holland Norway Lines! Vanuit de haven zet dit luxe cruiseschip koers richting Kristiansand in het zuiden van Noorwegen. Holland Norway Lines vertrekt vanaf het Duitse Emden. Op locatie geniet u van de onmiskenbare charme van de Zuid-Noorse kustregio. Van het opwindende stadsleven, de hippe boetiekjes, de vele cafés en restaurants tot de schitterende natuurgebieden Odderoya, Baneheia en Ravendalen: Kristiansand is de ultieme vakantiebestemming! Onderweg kan de pret al beginnen. Aan boord heeft u namelijk tal van mogelijkheden om uzelf te vermaken: belastingvrij shoppen, een hapje eten of een gokje wagen in het casino. Het wordt een onvergetelijke vakantie!

Hoe ziet mijn 3-daagse minicruise met Holland Norway Lines eruit?

Dag 1
Om 11:00 uur begint de check-in in Emden, in de Duitse provincie Nedersaksen. Wij raden aan om minimaal 90 minuten voor de afvaart aanwezig te zijn in de terminal, voor zowel voetpassagiers als passagiers met een voertuig. Indien er specifieke assistentie nodig is bij het aan boord gaan, adviseren wij 120 minuten van te voren aanwezig te zijn.

Heeft u uw auto geparkeerd en nadert u het schip? Dan kan uw onbezorgde cruise beginnen! Het schip vertrekt om 17.00 uur vanuit Emden richting Noorwegen. De middag en avond kunt u vrij besteden aan boord. Is het tijd voor een drankje in de bar, om te proosten op een geweldige vaartocht?

Dag 2
Om 10:00 uur meert de MS Romantika aan in de haven van Kristiansand. Het schip ligt in het centrum, dus u kunt direct op stap om de stad te ontdekken. U heeft hier de hele ochtend voor. Om 14:30 uur wordt u terugverwacht bij het schip om in te checken. Om 15:30 uur vaart u weer terug richting Duitsland. Deze middag en avond kunt u wederom naar eigen smaak invullen aan boord.

Dag 3
Rond 10.00 uur komt u weer aan in Emden. De minicruise zit erop. U keert op eigen gelegenheid huiswaarts en bent een mooie ervaring rijker! 3-daagse Minicruise Noorwegen (4 personen)

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

di 10 januari t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 78,00
3 dagen - Overig - 78.00 p.p. - 27% korting

Locatie

Luxe cruise naar Noorwegen - Holland Norway Lines
Emden
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com