16 December gaat het weer gebeuren. Kerstmarkt Groningen : Martinikerk Editie!

Na een succesvolle markt afgelopen jaar zal ook dit jaar de Martinikerk weer zijn deuren open slaan voor een supergezellige kerstmarkt. Kom langs om de echte originele kerstsfeer te proeven zoals deze ook te beleven is in de Duitse steden. Alles wordt uit de kast getrokken om de Martinikerk weer om te toveren tot een gezellige en sfeervolle kerstmarkt.

De Martinikerk is een prachtige locatie voor een kerstmarkt. Het effect van een lichtshow op gebrandschilderde ramen levert een fantastisch beeld op waar je uren naar kunt staren.

Zo zijn er veel verschillende kraampjes waar leuke cadeaus te koop zijn voor onder de kerstboom. Maar ook vele lekkernijen om zodoende met een warm en voldaan gevoel de kerk te kunnen verlaten. Gedurende de hele dag zullen de kerstklassiekers voorbij komen onder het genot van een heerlijke glas glühwein of warme chocolademelk.

In de weken voorafgaand aan de kerstmarkt zullen wij regelmatig een update doen via het Facebook-evenement. Zet jezelf dus op aanwezig om op de hoogte te blijven!

Al met al genoeg reden om langs te komen. We zien je graag op 16 December in de Martinikerk.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 16 december 2017

Openingstijden

13:00 - 20:00

Locatie

Martinikerk Groningen
Martinikerkhof 3
9712 JG Groningen


Booking.com