17,25 Korting!


Holiday on Ice keert weer terug naar ons land! Zij vieren dat met een spectaculaire en weergaloze jubileum show. Een show zoals we van deze unieke cast gewend zijn. En jij kunt daar bij zijn. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu super goedkope entree tickets bestellen, met een korting van wel 25%. Je bestelt al een toegangskaartje via deze website voor slechts vanaf 50,65 in plaats van 67,90 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dan al gauw 17,25 per entree ticket. Daarnaast hoef je natuurlijk ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree ticket voor Holiday on Ice op één van de vijf locaties te bestellen.

Holiday on Ice:

Holiday on Ice bestaat 81 jaar! Van vrijdag 6 december 2024 tot en met zondag 12 januari 2025 keren deze overbekende kunstenaars op het ijs terug naar Nederland met een extra feestelijke jubileumshow. Het thema voor deze show is “No Limits”. Je kunt op wel 5 verschillende lokaties ongedwongen genieten van dit indrukwekkende spektakel. De show wordt opgevoerd door een cast die bestaat uit 40 top artiesten. van topkunstschaatsers van over de hele wereld. Sluit je het oude jaar goed af met deze onvergetelijke en adembenemende show voor het hele gezin? Of begin het nieuwe jaar direct goed. Kortom: Een bezoek aan een show is het absoluut het coolste uitje in de feestelijke decembermaand en voor in de kerstvakantie.

Holiday on Ice

Wat kun je verwachten van deze voorstellingen:

Deze spectaculaire voorstelling is al vanaf de eerste minuut intens genieten geblazen. De show laat zich in het kort het beste te omschrijven als een indrukwekkende spektakel, vertolkt door wel 40 topkunstschaatsers van over de hele wereld. Overigens duurt e show 2 uur en een kwartier, inclusief 20 minuten pauze 

Waar zijn de Holiday on Ice voorstellingen:

  • Het MECC in Maastricht
  • Martiniplaza in Groningen
  • Rotterdam Ahoy
  • Rai theater in Amsterdam
  • Brabanthallen inDen Bosch
  • Breepark in Breda

Klik ook hier om je entree ticket voor Holiday on Ice op één van de vijf locaties te bestellen

Holiday on Ice

Hotelovernachting:

Sommige DagjeuitPagina.nl bezoekers combineren hun bezoek aan een voorstelling ook met een praktische, gezellige of romantische hotelovernachting. Klik maar eens hier om ook je hotelovernachting in de voorstellingsplaats van je voorkeur te boeken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 6 december t/m zo 12 januari 2025

Prijs

Van 67,90 voor slechts vanaf 50,65
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com