Van die heerlijke wellness treatments, het stylen van je haar in onze kapsalon tot het epileren van je wenkbrauwen in onze schoonheidssalon. Maar ook alleen al om te genieten van een heerlijke kop koffie en lekkere versnaperingen zoals dag verse lunch, mini high tea of onze fabrieksplankjes. In onze brasserie vind je overigens onze eigen superfood lijn waarbij jij je van binnen net zo beauty voelt als van buiten! Wij zijn er voor het samenvoegen van jouw kostbare tijd, een plek waar je meer dan eens terecht kunt voor jouw persoonlijke beauty.

”eat healthy, drink healthy, be healthy!”

SCHOONHEIDSSALON
Tijd om je even helemaal terug te trekken van alle drukte en het haastige leven? In de schoonheidssalon van Beautyfabriek kun je in een ontspannen sfeer genieten van een welverdiende wellness behandeling.

Huidanalyse – Onze huidspecialisten zijn zeer goed bekend in de wereld van huidverbeteringen. Aan de hand van een huidanalyse weten zij een gerichte behandeling in te zetten die naadloos aansluit op de behoefte van je huid.

Zij werken met goed geformuleerde producten van Jan Marini Skin research, die de oplossing bieden voor diverse huidproblemen. Daarnaast werken de huidspecialisten met het huismerk, PUUR Jezalf, die producten als maskers, serums, en crèmes bevat. Deze producten worden op maat samengesteld vanuit de huidanalyse met de juiste natuurlijke werkstoffen die jouw huid zullen doen stralen!

In onze schoonheidssalon kun je zelfs met twee personen tegelijk een heerlijke ontspannen, gespecialiseerde, huidverbeterende of een huidverjongende duo behandeling ondergaan! Reserveren is wel een pre als je met twee personen tegelijk onze schoonheidssalon wil bezoeken..

KAPSALON
Jij wilt het beste voor je haar! Wij ook! Daarom werkt onze kapsalon in hartje centrum van Groningen graag met Davines Sustainable Beauty. De duurzame verzorging van inhoud tot aan de ecologisch afbreekbare verpakking, een waar cadeautje voor je haar!

HIGH TEA
Even bijkletsen? Doe dit onder het genot van een mini high tea, high tea de luxe of een maroccan high tea. Onze high tea’s zijn mogelijk voor groepen van 2 tot 8 personen. Wil jij genieten van een high tea de luxe of een maroccan high tea bij Beautyfabriek, vergeet dan niet om 24 uur van te voren even te reserveren.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidWanneer

Openingstijden

Dinsdag 10.00 – 18.00
Woensdag 10.00 – 18.00
Donderdag 10.00 – 21.00
Vrijdag 10.00 – 18.00
Zaterdag 10.00 – 17.00
Zondag en Maandag gesloten!

Prijzen

Prijs is slechts een voorbeeld van een Skin Booster behandeling in de schoonheidssalon. Voor meer behandelingen en informatie over de prijzen kun je een kijkje nemen op onze website.

Locatie

Beautyfabriek
Zwanestraat 4
9712 CL Groningen


Booking.com