Ga mee en maak op een bijzondere manier kennis met de geschiedenis van Groningen. Verteller Johannes van theatergezelschap Stadsavonturen brengt de stadshistorie tot leven met spannende, vrolijke en soms ook bloedstollende verhalen.

De Storytrail stadswandeling voert u langs de mooiste plekjes van Groningen. Hier banjerden ooit de oersterke turfdragers door de straten, hier maakten graven en gravinnen elkaar het hof en vochten de Groningers tegen de vijandelijke bisschop Bommen Berend. U beleeft het alsof u zelf deel van de geschiedenis bent. De verteller brengt u geen saaie historische feitjes, maar meeslepende avonturen voor jong en oud. Samen met uw mede-wandelaars maakt u een mooie, enerverende en ook heel vermakelijke tocht door het verleden van de stoerste stad van het Noorden.

De verhalenwandeling begint op zondag 21 mei 2017 om 14.00 uur aan de voet van de Martinitoren in Groningen. Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer vóór 18 mei met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Geschikt voor: Volwassenen
Faciliteiten: RolstoelvriendelijkWanneer

Openingstijden

zondag 21 mei, 14.00 - 15.30 uur

Prijzen

Tickets kosten € 17 per persoon (kinderen 6 t/m 12 jaar: € 9). Reserveren is noodzakelijk: www.storytrail.nl/stadswandeling-groningen. Reserveer vóór 18 mei met de kortingscode DAGJEUITPAGINA en betaal slechts € 12 per persoon (kinderen: € 4).

Locatie

Groningen (Binnenstad)
Martinikerkhof 2
9712 JG Groningen

Contact

030-2467911


Booking.com