Eén met de natuur!


Plan hier je dagtrip naar het grootste Nationale Park van Nederland, het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een dag in het natuurgebied wat De Veluwe genoemd wordt, is een prachtig typisch Nederlandse heide gebied vol met flora, fauna en vooral veel wilde dieren. Tickets bestel je hier voor slechts 12,30.

Nationaal Park De Hoge Veluwe:

Het park omvat een gebied van circa 55 km2 met een enorme diversiteit aan landschappen. Hier kun je intens genieten van uitgestrekte bossen, heidegebieden, zandduinen en de desbetreffende wilde dieren die op die gebieden thuis horen. Bekijk de herten, wilde zwijnen, moeflons en andere wilde dieren in hun natuurlijke omgeving. Voel je één met de natuur en plan een prachtige tocht door het park.

Klik ook hier om je tickets voor het Nationaal Park de Hoge Veluwe te bestellen.

Fietsen huren:

Op het park is er de mogelijkheid om fietsen te huren om het park op eigen gelegenheid per fiets te verkennen. In het park is een uitgebreid netwerk van fiets- en wandelpaden. De mogelijkheden zijn bijna onbegrensd om op deze wijze het park te verkennen. Voel, proef en ruik de verschillende accenten van de verscheidenheid in natuur en haar schoonheid.

Wandelen in De Hoge Veluwe:

In het park vind je een uitgebreid netwerk van wandelpaden. Je kunt de wandelschoenen aantrekken en maar zien waar je voeten je brengen, maar je kunt ook kiezen om een bepaalde route te wandelen of een eigen route vooraf te plannen. De verschillende wandelroutes zijn namelijk met gekleurde paaltjes aangegeven. Zo kun je een grenspalen route wandelen van 4,8 kilometer. Deze grenspalen dateren uit 1757 en geven de grens aan tussen Arnhem en Ede. Daarnaast zijn er 13 verschillende wandelroutes, die zijn aangegeven met gekleurde paaltjes. Iedere route heeft zijn eigen moeilijkheidsgraad en afstand. Een kaart met wandel-, fiets- en autokaart is te verkrijgen bij het bezoekers centrum.

Nationaal Park Hoge Veluwe

Bezienswaardigheden in De Hoge Veluwe:

Er is in Nederland meer te zien en te doen dan een bezoek brengen aan de bekende grote steden en geijkte bezienswaardigheden. Wijk eens af van de gebaande paden en breng een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe en ervaar eens iets totaal anders dan klompen, molens, rondvaarten, attractieparken en winkelen.

Klik ook hier om je tickets voor het Nationaal Park de Hoge Veluwe te bestellen.

Nationaal Park Hoge Veluwe

 

Kröller-Müller Museum:

Een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe is onder andere prima te combineren met een bezoek aan Kröller-Müller Museum. In dit museum kun je bijvoorbeeld werken bewonderen van Monet, Picasso en Mondriaan. Maar het museum staat bekend om zijn grote Van Gogh collectie! 

Klik ook hier om je tickets voor het Kröller-Müller Museum te bestellen.

Hotelovernachting boeken:

Een dagje Veluwe is ideaal om te combineren met een leuke, gezellige of romantische hotelovernachting. Klik maar eens hier om je hotelovernachting te boeken.

Anderen keken ook naar:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in meer uitjes in Gelderland.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

zo 16 april t/m zo 31 december 2023

Openingstijden

Maandag 09.00 - 18.00
Dinsdag 09.00 - 18.00
Woensdag 09.00 - 18.00
Donderdag 09.00 - 18.00
Vrijdag 09.00 - 18.00
Zaterdag 09.00 - 18.00
Zondag 09.00 - 18.00

Prijs

12,30

Locatie

Nationaal Park De Hoge Veluwe
Houtkampweg 13
7352 TC Hoenderloo, Apeldoorn
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com