Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Geniet 3 dagen midden in het Rijk van Nijmegen incl. ontbijt, portie bitterballen en welkomstdrankje

Hampshire Hotel – Holthurnsche Hof is een uitstekende uitvalsbasis om mooie fiets- en wandeltochten te maken door de natuur van ‘Het Rijk van Nijmegen’. Mede door de nabijgelegen historische steden Nijmegen, Arnhem en Kleve, zul je je hier niet snel vervelen. Het luxe 4-sterren hotel is gelegen in Berg en Dal en is van alle gemakken voorzien. De kamers zijn modern ingericht en vanuit het restaurant en dakterras heb je een prachtig uitzicht op de glooiende heuvels in de omgeving. Wil je er een dagje op uit? Bezoek dan het Bijbels Openluchtmuseum, het Bevrijdingsmuseum en Wijnhoeve ‘de Colonjes’. Door de heuvels, dalen en schitterende vergezichten behoort deze omgeving tot één van de mooiste van Nederland.

Hampshire Hotel – Holthurnsche Hof is gelegen midden in het natuurgebied Rijk van Nijmegen. Dit luxe en modern ingerichte 4-sterrenhotel is van alle gemakken voorzien. Het biedt ruime kamers voorzien van televisie, een balkon of terras, gratis Wi-Fi en een badkamer met regendouche. Het restaurant heeft uitzicht op het glooiende heuvellandschap en je geniet er van overheerlijke gerechten gemaakt met streekproducten. Bij mooi weer kun je genieten op het zonnige dakterras. Je kunt gratis parkeren bij het hotel.

Wat is inbegrepen

  • 2 overnachtingen incl. ontbijtbuffet
  • Ontvangst met een welkomstdrankje
  • 1 x portie bitterballen
  • Gratis gebruik van Wi-Fi en parkeren in het hotel
  • Hotel op Zoover beoordeeld met een 8,4!
  • Tip: bezoek Nijmegen, Arnhem en Kleve

Prijzen

De genoemde prijzen zijn per persoon o.b.v. een 2-persoonskamer.

Toeristenbelasting en/of servicekosten

Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting en/of servicekosten à € 1,25 p.p.p.n. Deze dient ter plaatse in het hotel te worden voldaan.

Kinderkorting

Op dit arrangement is geen kinderkorting van toepassing.

Reserveringskosten

De reserveringskosten voor dit arrangement bedragen € 20,00.

Annuleren & wijzigen

Je boeking is pas definitief wanneer wij je betaling hebben ontvangen. Onder andere door de zeer lage actieprijs is het slechts in bepaalde gevallen mogelijk je boeking in een later stadium nog te wijzigen. Controleer daarom goed of alle ingevulde gegevens juist zijn. Wijzigings- en/of annuleringskosten die voortvloeien uit fouten zijn geheel voor rekening van de boeker en bedragen minimaal € 20,00 per wijziging.

Klik hier om je arrangement te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheid



Wanneer

vr 26 januari t/m vr 30 maart 2018

Prijs

€79,=
Van €120,= voor €79,=

Locatie

Hampshire Hotel – Holthurnsche Hof
6571 CK
Zevenheuvelenweg 48A Berg en Dal






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com