Deze aanbieding is tijdelijk niet beschikbaar.

Wie is er de ondeugendste aap tussen de apen? Kom ook voor een gezellige dag vol apenstreken naar de Apenheul in Apeldoorn. Tickets zijn te bestellen via Dagjeuitpagina.nl met 35% korting van €23,= voor slechts €14,95.

Klik hier om je entree tickets voor de Apenheul te bestellen.

De Apenheul:

De Apenheul is een mega groot bos waarin circa 300 verschillende soorten apen leven. Het grootste gedeelte van die 300 apen lopen gewoon los in het park en dus ook tussen de bezoekers. Je bent dus de hele dag omringt door allerlei soorten apen. En kijk maar eens goed of je gelijkenissen vindt met de mensen. Apen hebben veel gelijkenissen met mensen. Kun jij de overeenkomsten tussen jezelf en de apen herkennen?

Wie is de ondeugendste aap in de Apenheul?

Informatie en presentaties:

Bezoek ook eens een wetenswaardige presentatie van de dierverzorgers van de Apenheul. Soms doen ze dat tegelijk tijdens de voedertijd. Hier hoor je leuke verhalen en weetjes over de apen. Behalve de verrassings presentaties, worden de tijdstippen en plaatsen van de presentaties weergegeven op de plattegrond die bij binnenkomst uitgereikt krijgt.

Presentaties worden onder andere gegeven bij:

  • de maki’s en vari’s
  • de gorilla’s
  • de orang-oetangs
  • verrassing presentaties op verschillende tijdstippen en plaatsen

Wil je nog meer te weten komen over de apen, of over een bepaalde soort? Dan kun je je vragen gerust aan één van de verzorgers stellen; ze zijn je graag behulpzaam en mogen graag over hun vak van dieren (apen) verzorger vertellen.

Goede doelen:

Met een bezoek aan de Apenheul steun je ook goede doelen op het gebied van bescherming en verzorging van apen. Wereldwijd worden veel en verschillende apensoorten met uitsterven bedreigd. Met jouw bezoek aan de Apenheul steun je deze apen. Ook door het nuttigen van sommige consumpties in het restaurant en sommige aankopen in de souvenirs winkel steun je de bedreigde apen.

NB: Deze aanbieding is slechts geldig tot en met 19 juli 2019.

Klik hier om je entree tickets voor de Apenheul te bestellen.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

za 21 september t/m vr 1 november 2019

Openingstijden

Tot en met 3 november dagelijks van 10.00 - 17.00 uur
Van 13 juli tot en met 25 augustus 09.00 - 18.00 uur

Prijzen

Van €23,= voor slechts €14,95
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Apenheul
J.C. Wilslaan 21
7313 HK Apeldoorn
Het Laatste Tafeltje


Booking.com