4,70 Korting!


Bestel hier je entree tickets voor het Bloemenpark Appeltern, vroeger bekend onder de naam Tuinen van Appeltern en vorig jaar nog als Appeltern Adventure Gardens. Deze entree tickets bestel je via DagjeuiPagina.nl met wel 25% korting. Een toegangskaartje bestel je al via deze website voor slechts 14,25 in plaats van 18,95 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 4,70 per entree ticket. Bestel ook je kaartje en kom inspiratie opdoen voor je de inrichting, renovatie of verandering van je eigen tuin.

Klik hier om je entree ticket voor het Bloemenpark Appeltern te bestellen.

Bloemenpark Appeltern:

Kom naar Gelderland, kom naar Appeltern in het schone land van Maas en Waal, waar je een grote verzameling tuinen vindt, die samen dit tuinen park vormen. Hier vind je meer dan 200 voorbeeld tuinen in een gebied wat circa 22 hectare groot is! Voorbeeld tuinen alom, allen ontworpen door toonaangevende tuinarchitecten. De initiatiefnemer voor dit grootschalige project is Ben van Ooijen.

Wat kun je verwachten:

Zoals de naam al aangeeft kun je hier van alles verwachten over tuinen, tuin aanleg, -architectuur enz. Naast alles op het gebied van groen voorziening kun je hier ook van alles vinden op het gebied van bestrating, tuinverlichting, tuinbeplanting en tuinmeubilair. Ook kun je je hart ophalen in een grote plantenmarkt. Vrijblijvend kun je advies krijgen op het gebied van tuinen, tuinaanleg en alles wat er verband mee houdt. Doe ook eens mee aan de Fluistertour. Vanaf 1 maart 2024 tot en met november is Het Bloemenpark Appeltern iedere dag geopend.

Kinderen en Het Bloemenpark Appeltern:

De kinderen zijn meer dan welkom in deze tuinen. Speciaal voor hen is het thema “Natuurlijk spelen en ontdekken” ingericht wat te bereiken is via een vlot of een loopbrug. Kom ook langs om heerlijk te spelen en verzin je eigen spannende avontuur!

Appeltern Adventure Gardens

Horeca gelegenheden:

Naast de tuinen en alles wat daarbij hoort is er ook aan de inwendige mens gedacht. Het complex beschikt namelijk over 3 gezellige, knusse en sfeervolle restaurants met terras. Kom heerlijk een hapje eten of ontspannen zitten op een terras en genieten van de mensen en het uitzicht op prachtige tuinen. 

Appeltern Adventure Gardens

Beleef alle seizoenen bij Het Bloemenpark Appeltern:

Het hele jaar kun je deelnemen aan leuke activiteiten en leerzame workshops of cursussen. Het tuininspiratiepark ligt er weer super strak bij. Elk paadje is geschrobd, elke border gespit en aangeharkt.

Klik hier om je entree ticket voor Het Bloemenpark Appeltern te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in de Kasteeltuinen Arcen, Mondo Verde in Landgraaf en Sauna, Spa en Wellness korting voucher.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 10 juni t/m za 30 november 2024

Openingstijden

Vanaf 1 maart van 10.00 - 17.00 uur

Prijs

Van 18,95 voor maar 14,25
Kinderen tot en met 5 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Het Bloemenpark Appeltern
Walstraat 2A
6629 AD Appeltern
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com