Boek hier je tickets voor het bekende Kroller-Muller Museum wat midden in het Nationaal Park de Hoge Veluwe gevestigd is. Dit museum is een absolute must voor de Van Gogh liefhebber, want het bezit de op 1 na grootste Van Gogh collectie ter wereld.

Klik hier om je tickets voor het Kröller-Müller Museum te bestellen.

Kroller-Muller Museum:

Het Kroller-Muller museum is een museum voor moderne kunst en geniet een grote internationale bekendheid. Naast de op 1 na grootste Van Gogh collectie ter wereld exposeert het museum ook werken van Pablo Picasso, Claude Monet en Piet Mondriaan. Maar de Van Gogh werken zijn het meest talrijk in dit museum, er worden wel 40 werken tentoongesteld in de Van Gogh Galerij. Het museum exposeert wel 180 tekeningen als ook circa 90 schilderijen van de Grote Meester. Alleen het Amsterdamse Van Gogh Museum heeft een grotere collectie.

Beeldentuin:

Als je je ogen tegoed hebt gedaan aan de fantastische meesterwerken, kun je buiten in de tuin van het museum ontspannen een wandeling maken door de beeldentuin. In deze beeldentuin worden meer dan 160 beeldhouwwerken tentoongesteld van wereldberoemde kunstenaars. Zeker als het mooi weer is en de belichting goed, kun je hier prachtige foto’s maken. De beeldentuin geniet net als het museum zelf een grote internationale, met name Europese, bekendheid.

Klik hier om je tickets voor het Kröller-Müller Museum te bestellen.

Het Kröller-Müller museum staat in het teken van Vincent van Gogh.

Nationaal Park de Hoge Veluwe:

Een bezoek aan het museum is perfect samen te plannen met een bezoek aan het Nationaal Park de Hoge Veluwe. Het Kroller-Muller museum ligt namelijk in het hart van het park. Dit nationale park is circa 55 km2 groot en is een icoon binnen de Nederlandse nationale parken door zijn verschillende landschaps stijlen en heeft een enorme diversiteit en hoeveelheid wild. Wie weet sta jij daar oog in oog met een wolf. Er zijn er inmiddels al 3 gespot, te weten 2 vrouwtjes en een mannetje. Als de weergoden je goed gezind zijn kun je ook goed picknicken in het park. Tickets voor het Nationaal Park de Hoge Veluwe zijn €9,95.

Klik hier om je tickets voor het Nationaal Park de Hoge Veluwe te bestellen.

Wild spotten in het Nationaal Park de Hoge Veluwe

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 14 augustus t/m wo 12 februari 2020

Openingstijden

Dinsdag tot en met zondag van 10.00 - 17.00 uur

Prijzen

€19,90
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com