Waterskiën of wakeboarden, inclusief materiaalhuur bij Betuwestrand Recreatie in Beesd, v.a .€16,99

Dit een geweldige aanbieding en wees er snel bij, want op =op.

Altijd eens willen waterskiën of waterboard, dan is dit je kans. Van 64% tot 67% korting. Voor 16,99 is 2 uur is voor 1 persoon, maar wat is leuker om het met zijn tweeën te doen. En dan heb je ook enorm veel korting en betaal je maar €32,99. Je kan ook met zijn drieën of vieren heen gaan.. Dus super leuk om met je gezin, collega’s, aantal vrienden of sportclub te doen. Je kan namelijk zoveel kopen als je wilt. De aanbieding geldt tot oktober 2018 met uitzondering van de periode 15 juli t/m 22 augustus. Dus genoeg tijd om te plannen.

Deze speciaal aangelegde waterskibaan in het Betuwestrand in het recreatiegebied Betuwstraat in Beesd ( ligt tussen Nieuwegein en Zaltbommel) en nu de de goedkope kans  om eens te ervaren hoe het is om aan een kabel over het water vliegen. Een leuke uitdaging om eens te doen en kijken hoe anderen het doen is natuurlijk ook leuk.

De huur van een wetsuit, helm en waterski’s en wakeboard zijn ingegrepen.  Wanneer je op waterski’s drie rondes hebt gehaald, dan mag op een wakeboard. Dus je hebt 2 uur lang leuke super leuke uitdagingen en na die tijd mag je de rest van de dag gratis op het strand relaxen. En als je kiest voor de optie met eten, dan kan je ook nog heerlijk daarvan genieten.

Een sportief cadeau!

Geef ook een cadeaubon voor het waterskiën of wakeboarden cadeau. Voor de sportliefhebbers een super leuk en nu betaalbaar cadeau.

Je kan hier makkelijk komen met het openbaar vervoer en je auto kan je gratis parkeren en er is genoeg ruimte. Vergeet niet 24 uur van tevoren telefonisch de baan voor je te reserveren.

Dit is een top aanbieding!!

Klik hier en koop zoveel als je wilt!

 

 

 

Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

zo 15 juli t/m wo 31 oktober 2018

Openingstijden

Zie website

Locatie

Betuwestrand
A. Kraalweg 40
4153 XC Beesd


Booking.com
Het Laatste Tafeltje