Doe Maar Tribute komt naar Ellecom!

Op zaterdag 6 oktober 2018 komt Rondje Doe Maar naar Fletcher Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom!
Rondje Doe Maar is Nederlandse enige echte Doe Maar tributeband! In eigen stijl brengen zij de muziek van Doe Maar zo authentiek mogelijk over. Op bekende festivals, feesten en podia is de band in hun element. Hierbij mag natuurlijk de landelijke theatertour en voorprogramma voor UB40 niet ontbreken.
Leden van Rondje Doe Maar hebben hun sporen reeds verdiend in o.a. De vrienden van Amstel Live band, Guido’s Orchestra met Simply Red e.a. Spelplezier is onze bindende factor. Dit enthousiasme slaat direct over op het publiek, wat dan ook uit volle borst meezingt en danst. Beleef het zelf en geniet van de grootste hits die Doe Maar ooit heeft uitgebracht zoals ‘Sinds 1 dag of 2’, ‘Is dit alles’, ‘Pa’, ‘Doris Day’en ‘De bom’.

Wilt u deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Landgoed Hotel Avegoor op de Zutphensestraatweg 2, 0313 – 430 600, of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Geschikt voor: VolwassenenSeniorenGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

za 6 t/m zo 7 oktober 2018

Openingstijden

20:30 uur - 01:00 uur

Prijzen

EARLY BIRD TICKET
€ 12,50 P.P.

TICKET + DINER
€ 45,- P.P.

2-DAAGS ARRANGEMENT
€ 95,- P.P.

Locatie

Fletcher Landgoed Hotel Avegoor
Zutphensestraatweg 2
6955 AG Ellecom

Contact

0313 – 430 600


Booking.com
Het Laatste Tafeltje