5,00 Korting!


Wow! Kom voor een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin naar Klimpark Zips & Ropes in Ewijk! Boek je entree tickets met grote korting bij Dagjeuitpagina.nl van 19,99 voor slechts 14,99. Beleef samen een dag vol spannende avonturen met veel HOOGTE punten.

Klik ook hier om je entree tickets voor Klimpark Zip & Ropes te boeken.

Klimpark Zips & Ropes:

Wat denk je van het beleven van 10 attracties in het park. En eventueel na een (in) spannende dag nog even lekker een hapje eten?

Klimpark Zips & Ropes is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud. Super gezellig om met je hele gezin, een groep vrienden en collega’s een dagje op hoogte te zijn. Op verschilende hoogten en grensverlegend voor een ieder. Natuurlijk ben je goed gezekerd en krijg je tevoren een goede instructie.

Uitdaging:

Je kijkt tevoren wat jou extreme uitdaging wordt.. is dat de Highvoltage? Met een zipline razend snel over het water of toch abseilen bij Cliff Hanger. Het lijkt makkelijk maar toch een behoorlijke challenge.

Gorilla Ville:

Dé uitdaging is Gorilla Ville. Via trapezes, ziplines, klimkabels, kiepende balken en klimnetten moet je het eindpunt bereiken. Alleen of met elkaar. Samenwerken of toch een wedstrijd. Maar veilig werken staat altijd voorop.

Beleef een onvergetelijke dag in Klimpark Zips&Ropes.

Adrenalinejunks:

Als je nog wat extra adrenaline wilt, dan is Insane Gravity iets voor jou als adrenaline junk. Je laat je van 15 meter loodrecht naar beneden vallen. Het entree bedrag is een all inclusive bedrag, wat inhoud dat je gebruik kunt maken van alle attracties

Combinaties:

Bepaalde attracties kun je combineren. Bijvoorbeeld klimmen via The Wall naar Birds Nest, om vervolgens  naar beneden te gaan door te abseilen of via een zipline over het meer.

Arrangementen Klimpark en overige activiteiten:

Heb je na al die adrenaline attracties nog energie over, dan kan je met je groep nog paintballen, airsoft spelen,  boogschieten of andere leuke activiteiten of spellen. Kijk ook naar de vele arrangementen en pakketten.

Als je aan een nog grotere uitdaging toe bent, is het pas echt thrillseeking om dit alles ‘eens s avonds in het donker te doen!

Voor de echte daredevils.

Materiaal Klimpark:

Een top dag, die je vervolgens kan afsluiten met een drankje en hapje.      Gratis: gebruik van materiaal: helm en beschermset, kluisjes, parkeren, instructie

Tijdens feestdagen en vakanties zijn er extra openingstijden!

NB: De openingstijden van 09.00 – 23.30 uur zijn op reservering en telefonisch aan te vragen.

Klik ook hier om je entree tickets voor Klimpark Zips&Ropes te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in Driften op een Circuit, Mens Special Avontuur in Almere en Paintball op diverse lokaties.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

ma 4 april t/m za 31 december 2022

Openingstijden

Openingstijden van 09.00 - 23.30 zijn uitsluitend op reservering en kun je telefonisch opvragen.

Prijs

Van 19,99 voor slechts 14,99

Locatie

Zips & Ropes
Groene Heuvels 1
6644 KX Ewijk
Meer informatie / boeken


Het Laatste Tafeltje
Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com