€58,= Korting

Boek hier en geniet van een korte vakantie naar Terschelling. Een hotel overnachting voor 2 personen inclusief ontbijt en een welkoms drankje van €131,= voor maar v.a. €73.

Tijdens dit arrangement overnacht in je in het vier **** Hotel Paal 8 aan Zee. Hotel Paal 8 aan Zee is letterlijk op de duinen gebouwd. Het hotel beschikt over zeer smaakvol ingerichte kamers en allen hebben een prachtig uitzicht over het eiland. Alle kamers zijn voor alle moderne facaliteiten voorzien. Bij dit arrangement is een heerlijk ontbijt inbegrepen, inclusief een welkoms drankje.

Hotel Paal 8 aan Zee beschikt ook over een zwembad, sauna en Turks stoombad.

Klik hier om deze fantastische aanbieding op Terschelling te boeken.

Kom heerlijk genieten van de rust, de ruimte en het uitzicht over zee tijdens je verblijf in Hotel Paal 8 aan Zee. Zie je jezelf al zitten aan een tafeltje met een overheerlijke kop koffie, kopje thee of wellicht iets sterkers, luisterend naar het sonore geluid van de branding en uitkijkend over de eindeloze zee. Tot aan de horizon kun je kijken, het typische geluid van de de krijsende zee meeuwen, de zee die geen moment hetzelfde is, de zilte geur van de zoute zee…………. Hey is dat niet ……………. een zeehond die zijn kop boven het water uitsteekt? Ja warempel een zeehond die nieuwsgierig boven water komt kijken.

Lekker genieten met de hoofdletter G en ontspannen met de hoofdletter O. Even iets anders dan een ciitytrip is deze leuke aanbieding van één of meer hotel overnachtingen op Terschelling.

Naast rust en ontspanning leent Terschelling zich erg goed voor heerlijke wandel- en fietstochten. Fietsen zijn overigens te huur bij het hotel. Eén van de bezienswaardigheden die je te voet of per fiets kunt bezoeken is de vuurtoren van Terschelling. Deze vuurtoren is genaamd “Brandaris”. Een andere optie is het Wrakmuseum “De Boerderij”. Hier verzamelt wrakduiker en eigenaar Hille van Dieren al vanaf 1975 items en rariteiten uit scheepswrakken. De wateren rondom Terschelling zijn namelijk bijzonder rijk aan scheepswrakken. Het museum ’t Behouden Huys is een bezoek ook zeker waard. Dit museum is gevestigd in twee 17e eeuwse Commandeurshuizen. Verder is er een Landbouwmuseum op Terschelling genaamd Het Hooivak.

Maak ook eens een rondvaart naar prachtige plekken in het Waddengebied en ga zeehonden spotten. Ook populair is eiland hoppen. Vanaf ieder Nederlands waddeneiland kun je per boot overwippen naar één van de andere waddeneilanden.

En natuurlijk kun je vanaf een waddeneiland ook wadlopen!

Klik hier om deze fantastische aanbieding op Terschelling te boeken.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 1 oktober t/m ma 1 april 2019

Prijzen

Van €131,= voor v.a. €73,=

Locatie

Hotel Paal 8 aan Zee
Badweg 4
8881 HG West-Terschelling


Booking.com
Het Laatste Tafeltje