Een wereld vol magie!


Goedkope losse Tickets Disneyland Parijs. Heb je ook al heel lang de wens om ooit eens een bezoek te willen brengen aan Disneyland Parijs? Maar je ziet onder andere op tegen lange wachtrijen? Grijp hier je kans met deze voordelige aanbieding. Entree tickets voor Disneyland Parijs bestel je nu via DagjeuitPagina.nl. Deze tickets kosten hier slechts vanaf 105,00. Met deze entree tickets wandel je zo het park binnen en kun je uitgebreid genieten van circa 50 top attracties.

Klik ook hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Goedkope losse Tickets Disneyland Parijs:

Het attractiebezoek van je dromen. Breng een bezoek aan het park en ontmoet al je Walt Disney vriendjes, zoals de mensenvriend Mickey Mouse en de altijd mopperende Donald Duck. Disneyland Parijs is super geschikt voor alle leeftijden. Hier kunnen de thrill seekers genieten van bloedstollende achtbanen en de allerkleinsten op de foto met hun favoriete Disney held. En voor de hele familie zijn er de spectaculaire optochten, live entertainment en de alom bekende vuurwerk shows, ter afsluiting van alweer een feestdag in het themapark waar dromen werkelijkheid worden.

goedkope losse tickets disneyland parijs skip the line

Marvel Superhelden Seizoen:

Dit jaar wordt het Marvel Superhelden Seizoen gehouden van 28 maart tot en met 7 juni 2020. Hier kun je anderen laten zien wat je dans moves waren in de 70-er en 80-er jaren. En je krachten bundelen met Star-Lord en Gamora. Verder de Avengers bekijken met Thor en Black Widow en het gevecht aangaan met Loki, de kwaadaardige prins van Asgard. Ook kun je Spider Man en Captain Marvel ontmoeten. En natuurlijk wil je een selfie maken met één van je helden. Dat behoort zeker tot de mogelijkheden. Of laat jezelf bijvoorbeeld omtoveren tot je favoriete superheld.

Walt Disney Studios:

In het Walt Disney Studios Park kun je genieten met en van animatie films. Zoals onder andere de Ratatouille darkride en Toys Soldiers Parachute Drop. In The Backlot en de Productie Courtyard kun je meer te weten komen over de wereld van de cinema. Diverse attracties en shows vertellen je bijvoorbeeld meer over deze wonderbaarlijke wereld.

Goed om te weten als je Goedkope Tickets Disneyland besteld:

Kies voor het ticket voor twee parken en krijg ook toegang tot het Walt Disney Studios® Park. In dat park zijn dé attracties die een grote dosis spanning van het witte doek bevatten! En het Disneyland® Paris ticket voor twee parken is net nog beter geworden. Nu kun je een team vormen met de Avengers in de gloednieuwe Avenger Campus van Walt Disney Studios Park.

Klik ook hier om je entree ticket voor Disneyland Parijs te bestellen.

Hoe kom ik er?

Wil je wel graag gebruik maken van bovenstaande aanbieding, maar je zit nog te dubben hoe je er gaat komen? Twijfel niet meer. Denk ook eens out of the car en in de bus. Je kunt nu makkelijk en eenvoudig met de bus. Dagelijks wordt er gependeld tussen Nederland en Parijs met een luxe touringcar. Deze touringcar stopt bij de meeste hotels in de buurt van Disneyland Parijs.

Klik ook eens hier om je vervoer per luxe touringcar naar Disneyland Parijs te boeken.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van deze site keken onder andere ook naar of waren geïnteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 10 januari t/m di 31 december 2024

Openingstijden

Disney Park:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 19.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 22.00

Walt Disney Studios:
maandag tot en met vrijdag 10.00 - 18.00 uur
zaterdag en zondag 10.00 - 19.00 uur

Prijs

Vanaf 105,00

Locatie

Disneyland Parijs
Disneyland Parijs
77700 Parijs
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com