Hier wil je beslist geweest zijn!


Laat je mooiste droom uitkomen! Een dagje Disneyland Parijs met de bus. Wie wil er ook een dag met het gezin, vrienden, familie of collega’s naar Disneyland Parijs? Het arrangement bestaat uit een busreis en toegangskaartje voor één van de parken naar keuze. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder voordelig dit arrangement boeken voor een prijs van slechts vanaf 149,95.

Klik ook hier om je één dag arrangement Disneyland Parijs, inclusief bus en ticket te boeken.

Disneyland Parijs

Dit fantastische attractiepark is de plek waar je als kind, oudere jongere of jongere oudere beslist wilt zijn! Heerlijk ongedwongen in een sprookjesachtige omgeving je helden zoals Micky Mouse, Mini Mouse en Donald Duck in levende lijve kunnen ontmoeten, knuffelen en een selfie maken! Daarnaast staan er meer dan 50 attracties voor je klaar, waaronder bijvoorbeeld Space Mountain, The Tower of Terror. Verder zijn diverse adembenemende shows en parades te bewonderen. Oh ja en niet te vergeten de vele winkels en restaurants.

Wat kun je verwachten van het arrangement Disneyland Parijs

Je wordt op de door jou gekozen opstapplaats opgehaald en via Breda rijdt de chauffeur je naar Disneyland® Paris. In de ochtend, al vroeg, arriveert de bus in Disneyland. In de bus krijgt je van de chauffeur de toegangskaartjes. Je kunt zelf kiezen welk park je vandaag wilt bezoeken. Je kunt in Disneyland blijven tot sluitingstijd van het Disneyland Park. Deze dag verblijft je dus ongeveer 10 uur in Disneyland Paris. Kortom: een dagje Disneyland Paris is een onvergetelijke dag waar je nog lang met erg veel plezier aan terug zult denken.

Disneyland Parijs

Disneyland® Park

Disneyland® Park is een Magisch koninkrijk en ieder moment is speciaal. Met onder andere geweldige attracties, shows en parades. Het park bestaat uit vijf betoverende landen met een mix van sprookjesachtige charme, futuristische avonturen en technische hoogstandjes.

Walt Disney Studios® Park

Lights! Camera! Magic”. Stap in de fantastische wereld van film, televisie, animatie en entertainment! In 4 verschillende productie zones ontrafel je onder andere de geheimen van de glamourwereld en beleef je adembenemende avonturen.

Disney Village®

De hele dag, ook ’s avonds wanneer de parken sluiten, gaat het feest gewoon verder langs een boulevard vol adembenemende actie, opwindend entertainment en Disney specialiteiten. Met restaurants voor groot en klein is Disney Village dé plaats om te shoppen, te dansen, te eten en overheerlijk te genieten van live entertainment

Klik ook hier om je één dag arrangement Disneyland Parijs, inclusief bus en ticket te boeken.

Disneyland Parijs

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar
  • Entreeticket voor Disneyland® Paris (1 Dag, 1 Park)

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in bijvoorbeeld stedentrips naar:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 10 januari t/m di 31 december 2024

Prijs

Vanaf 149,95

Locatie

Parijs
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com