26% Korting!

Boek hier je tickets met 26% korting voor het interaktieve Veiligheidsmuseum PIT in Almere van €9,50 voor slechts €7,=. In dit museum vind je alles over de veiligheidsdiensten Politie, Ambulancedienst en Ambulance.

Veiligheidsmuseum PIT:

Ben je ook zo geïnteresseerd in het dagelijkse werk van de acute hulpverleningsdiensten van politie, ambulance en brandweer, breng dan eens een bezoek aan het Veiligheidsmuseum PIT in Almere. Hier kom je van alles tegen over de geschiedenis en historie over de bijzondere wereld van de politie, ambulance en brandweer.

Klik hier om je tickets voor het Veiligheidsmuseum PIT te bestellen.

PIT:

Het Veiligheidsmuseum heeft de vreemde naam PIT meegekregen, maar waar komt die naam eigenlijk vandaan? Een pit is de blauwe ronddraaiende lamp op een politieauto.

Hedendaagse veiligheids diensten:

Bekijk ook eens wat er tegenwoordig van de veiligheids diensten wordt gevraagd om de veiligheid voor de inwoners van Nederland te waarborgen. En wat is er in de toekomst nodig voor onze veiligheid?

Interaktief museum:

In het Veiligheidsmuseum kun je met de hele familie lekker interaktief leerzaam bezig zijn. Er zijn educatieve games over bijvoorbeeld forensisch onderzoek, maar je kunt ook zelf eens een eenzame cel opsluiting ervaren…….. En lukt het jou om een kijkje te nemen in de wapenkluis? Veiligheidsmuseum PIT is een unieke ervaring voor zowel jong als oud.

Aktiviteiten en evenementen:

In het veiligheidsmuseum worden er het hele jaar door aktiviteiten en evenementen georganiseerd. Hieronder een selectie:

  • Voorjaarsvakantie: Speciaal voor in de voorjaarsvakantie worden er va 16 februari tot en met 3 maart interessante politie aktiviteiten georganiseerd voor kinderen. Maak een selfie op een echte politiemotor, verkleed je als politieagent en doe met de hele familie aan de speurtocht naar een boef verdacht van inbraak.
  • meet and greet de politie: hier kun je van alles vragen over het werken van en bij de politie. Wil je alles weten of wil je laten zelf bij de politie werken, kom dan naar Almere. Op de volgende dagen is er van 12.00 – 15.00 uur een echte politieagent in het museum: – maandag 18 februari, dinsdag 19 februari, woensdag 20 februari, donderdag 21 februari, maandag 25 februari, dinsdag 26 februari en vrijdag 1 maart.
  • museumbezoek 65+ met rondleiding: Iedere 2e woensdag van de maand van 11.00 – 13.00 uur onder begeleiding en de koffie/thee met appelgebak zal niet ontbreken.
  • rondvaart blusboot: deze is apart te boeken, maar niet tijdens de winterperiode.

Klik hier om je tickets voor het Veiligheidsmuseum PIT te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

ma 18 februari t/m di 31 december 2019

Openingstijden

dinsdag tot en met zondag van 11.00 - 17.00 uur
In de voorjaars- en kerstvakantie ook op maandag geopend.
eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Prijzen

Van €9,50 voor slechts €7,=

Locatie

PIT Veiligheidsmuseum
Schipperplein 4
1315 SB Almere
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com