Met Kinder attractie!


Kling, Glöckchen, klin-ge-linge-ling! Geen betere manier om in de kerstsferen te komen dan op de kerstmarkt Düsseldorf, editie 2023. Tijdens deze dagtrip brengt de bus je heen en terug van en naar het centrum van Düsseldorf. Dit centrum wordt elk einde van het jaar wordt omgetoverd in een waar winter wonderland. Je treft er maar liefst 6 locaties van feestelijk vermaak. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu voordelig je busreis naar deze gezellige kerstmarkt reserveren voor slechts vanaf 34,95.

Klik ook hier om je busreis naar de kerstmarkt Düsseldorf te reserveren.

Kerstmarkt Dusseldorf

Kerstmarkt Düsseldorf:

De vele versierde hutjes en kraampjes, hartverwarmende kerstverlichting, enorme kerstboom, kerststallen, ijsbaan en bijna honderd jaar oude carrousel maken van dit dagje weg een korte droomreis door kerstfeest land! Snoep van de overheerlijke hapjes en geniet van de warme chocomel en glühwein. En natuurlijk shoppen voor je mooiste kerstaankopen. Waan je in een winter wonder waanwereld met duizenden lichtjes, kaarsjes, muziek en alom warmte en gezelligheid. Kom je ook?

Wat kun je verwachten op de Kerstmarkt Düsseldorf:

Maar liefst op 6 lokaties vind je kerstkraampjes met allerlei leuke aanbiedingen. Onder andere vind je hier de nieuwste trends op het gebied van kerst. Trendy hebbedingetjes en leuke gadgets. Overal worden lekkere kersthapjes drankjes aangeboden. De reusachtige kastanjebomen zijn tijdens de kerstmarkt bijvoorbeeld met prachtige lichtjes versierd.

Speciaal voor de allerkleinsten is er op de Schadowplatz een overdekt poppentheater ingericht. Hiedoor wordt een bezoek aan de kerstmarkt voor kinderen ook een aangename bezigheid.

Nadat je met de bus op de plekmvan bestemming bent gearriveerd is er volop tijd genoeg om van al dit moois te genieten. Kortom reserveer maar snel je plekje in de bus om niets te hoeven missen!

Kerstmarkt Dusseldorf

Wat is inclusief:

  • Vervoer per luxe touringcar

Wat is exclusief:

  • SGR bijdrage
  • Reserveringskosten
  • Calamiteitenfonds
  • Reis- en/of annuleringsverzekering
  • Overige verzorging

Klik ook hier om je busreis naar de kerstmarkt Düsseldorf te reserveren.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder naar of waren ook geinteresseerd naar kerstmarkten in bijvoorbeeld:

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

do 12 januari t/m za 30 december 2023

Prijs

34,95

Locatie

Dusseldorf
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com