Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Winterberg, niet te ver weg van Nederland, maar toch zo’n totaal andere omgeving! geniet van een 3 daags arrangement en je bent er echt even helemaal tussenuit. Dit arrangement is nu via DagjeuitPagina.nl te boeken met een voordeel wat kan oplopen tot zo’n 54% van €109,= voor vanaf €50,=.

Klik ook hier om je 3 daags arrangement Winterberg te boeken. Dat scheelt je toch al gauw vanaf €59,= per persoon.

Winterberg:

Het bijzonder knusse Winterberg is een ideale bestemming om te genieten van een heerlijk 3 daags arrangement. Winterberg en omgeving leent zich uitstekend voor lange wandelingen, langlauftochten of om heerlijk down hill te skieën.

Heerlijk er even uit zijn in Winterberg.

Parkhotel Olsberg:

Je verblijft tijdens dit arrangement in het Parkhotel Olsberg. Dit 4 sterren hotel  is gelegen in het stadje wat ook de naam Olsberg draagt. Het hotel beschikt over 115 comfortabele kamers die allen zijn voorzien van de gebruikelijke faciliteiten zoals een eigen badkamer met douche en toilet. Diverse kamers zijn voorzien van een eigen balkon. De WIFI kost €3,= per dag. Vanuit Olsberg zijn de plaatsen Winterberg (op ongeveer 20 kilometer) en Willingen (op ongeveer 22 kilometer) prima te bereiken. Een bezoek aan die plaatsen is beslist aan te raden. In beide stadjes vind je namelijk ook een gezellige, knusse sfeer, door de vele ski mogelijkheden, terassen, restaurants en tavernes.

Plezier voor jong en oud in Winterberg.

Hochsauerland:

Olsberg ligt in de regio Hochsauerland. Dat is een regio waar je diverse vormen van outdoor aktiviteiten kunt ondernemen. Vanuit Olsberg zijn er wel 3 vertrekpunten naar het bekende wandelpad “de Rothaarsteig”. Ook kun je er ’s winters heerlijk diverse wintersport vormen beoefenen. Er zijn namelijk allerlei varieteiten van skipistes, zowel geschikt voor de beginnende als ook voor de gevorderde skieër. Waar wacht je nog op?

Wat is inclusief:

Dit 3 daagse arrangement Winterberg is inclusief je overnachting, ontbijt, sauna en zwembad. Het parkeren bij het hotel is zelfs eveneens gratis.

Klik ook hier om je 3 daags arrangement Winterberg te boeken. Dat scheelt je toch al gauw vanaf €59,=.

Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijk



Wanneer

di 26 november t/m ma 30 maart 2020

Prijs

Vanaf €50,=
Van €109,= voor vanaf €50,=

Locatie

Parkhotel Olsberg
Stehestraße 23
59939 Olsberg, Duitsland






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com