13% Korting!

Boek een super geweldig dagje uit naar het bekendste attractiepark van Duitsland, bestel je hier bij dagjeuitpagina.nl entree tickets met hoge korting van wel 13% van €51,50 voor slechts €44,50.

Phantasialand Brühl, Duitsland:

Ga voor het leukste dagje uit in het buitenland naar attractiepark Phantasialand in Brühl, Duitsland. Dit unieke attractiepark is in 2018 door de leden van de ANWB uitgeroepen tot één van de leukste dagjes uit buiten Nederland. Het park is uitermate geschikt voor een fantastische dag uit voor de hele familie, met attracties voor jong en oud. Phantasialand beschikt over meer dan 40 spectaculaire attracties, wervelende shows en events voor de echte thrillseekers.

Klik hier om je entree tickets voor Phantasialand te bestellen.

Thema’s:

Bezoek de unieke themawerelden van Phantasialand. In één dag reis je van de mysterieuze themawereld Klugenheim naar Mexico, waar je je eigen expeditie avontuur kunt beleven. Dan weer snel door naar Afrika waar de Black Mamba sidderend op je ligt te wachten en weer verder naar …………… Europa waar je met de hele familie op muizenjacht kunt gaan. Ook voor de allerkleinsten zijn er attracties!

De vonken vliegen er vanaf in Phantasialand

 

Aktie: 1 x betalen en 2 x een super dag beleven:

Maak snel gebruik van de aktie 1 x betalen is 2 x een super dag. Deze aktie is geldig is to 1 mei 2019. Deze aktie houdt in dat als je Phantasialand voor 1 mei bezoekt, je je ticket kunt inwisselen voor een nieuwe zodat je nog een keer een top dag kunt beleven.

Natuurlijk zijn er voorwaarden aan deze aktie verbonden. De aktie geldt bijvoorbeeld niet voor vrijkaarten. Kijk voor de voorwaarden van deze aktie op de website van Phantasialand.

Waterpret in Phantasialand

Niet genoeg aan één dag:

Heb je niet genoeg aan één dag en wil je langer genieten? Dan blijf je toch lekker wat langer. Er zijn 2 thema hotels, voorzien van alle comfort en een unieke sfeer, waar je uit kunt kiezen om er een onvergetelijke korte vakantie van te maken.

Volop genieten in de attracties van Phantasialand

Klik hier om je entree tickets voor Phantasialand te bestellen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

wo 10 april t/m di 31 december 2019

Openingstijden

Van 1 april tot en met 5 juli 09.00 - 18.00 uur
Van 5 juli tot en met 25 augustus 09.00 - 20.00 uur
Van 26 augustus tot en met 3 november 09.00 - 20.00 uur
Van 22 november tot en met 19 januari 11.00 - 20.00 uur

Prijzen

Van €51,50 voor slechts €44,50

Locatie

Phantasialand
Berggeiststrasse 31-41
50321 Brühl, Duitsland
Meer informatie / boeken
Het Laatste Tafeltje


Booking.com