Elk jaar geweldig!


Kerstmarkt Duitsland: Boek hier je dagje uit met de bus naar één van de gezellige kerstmarkten bij onze buren in Duitsland. Diverse Duitse steden organiseren de leukste en gezelligste kerstmarkten. Je kunt al vanaf 34,95 je bustrip naar de kerstmarkt boeken! Glühwein, kerstversieringen, duizenden lichtjes, kerstsfeer en gezelligheid. Dat zijn de ingrediënten voor de kerstmarkten in Duitsland. Heerlijk genieten van de gezelligheid, passende muziek,  het aanbod van de verschillende kraampjes en de alom heersende kerstsfeer.

Klik maar eens hier om je dagje uit met de bus naar een kerstmarkt in Duitsland te boeken.

Kerstmarkt Duitsland:

Kom naar de kerstmarkt voor orginele aankopen voor de komende feestdagen. Of doe leuke bijvoorbeeld nieuwe ideeën op voor bijvoorbeeld je eigen kerstversiering of voor leuke kerstkado’s. De kerstmarkt is de ideale omgeving om passende kerstkado’s te kopen. Van allerlei plekken op de wereld worden er geschenken aangeboden. Sla jij je slag op de markt en wie weet met een leuk kerstmarkt voordeel.

Kerstmarkt Duitsland voor de kinderen:

Ook voor kinderen worden er leuke dingen georganiseerd. Afhankelijk welke kerstmarkt je bezoekt is er bijvoorbeeld een kinder theater, schmincken voor kinderen, wordt er kerstsnoep aangeboden, kun je op de foto met de kerstman of is er een levende kerststal. Soms is er ook vertier voor kinderen in de vorm van een kleine kerts kermis of luchtkussen.

Kerstmarkt Duitsland met de bus:

Laat je heerlijk relaxt en ontspannen per bus naar de kerstmarkt van jouw keuze vervoeren. Per bus heb je zelf bijvoorbeeld geen last van de drukte op de weg. Ook niet om de juiste route vinden en wellicht het meest vervelende, een goede parkeerplaats, het liefst op loopafstand natuurlijk. We hebben in totaal 9 Duitse markten voor je uitgezocht. Kijk maar eens hieronder en kies maar eens een leuke Duitse kertmarkt uit:

Keulen, klik hier om je dagje uit naar de markt in Keulen te boeken.

Münster, klik hier om je dagje uit naar de markt in Münster te boeken.

Aken, klik hier om je dagje uit naar de markt in Aken te boeken.

Monschau, klik hier om je dagje uit naar de markt in Monschau te boeken.

Neurenberg, klik hier om je dagje uit naar de markt in Neurenberg te boeken.

Essen, klik hier om je dagje uit naar de markt in Essen te boeken.

Düsseldorf, klik hier om je dagje uit naar de markt in Düsseldorf te boeken.

Oberhausen, klik hier om je dagje uit naar de markt in Oberhausen te boeken.

Hamburg, klik hier om je dagje uit naar de markten in Hamburg te boeken.

Berlijn, klik hier om je dagje uit naar de markten in Berlijn te boeken.

Bovenstaande steden organiseren gedurende de maand december meerdere markten. Per stad zijn er verschillende datums aanrijroutes en dus ook verschillende opstap plaatsen en opstap tijden. Klik op de door jou gewenste stad en kijk of de datum, route en de tijd binnen je voorkeur valt.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een busreis naar een bepaalde markt in een bepaalde stad. Maar je kunt vanzelfsprekend ook nog eens vaker gaan. En meerdere keren genieten van de kerstmarkten.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geïnteresseerd in andere kerstmarkten. Ook zochten andere bezoekers naar kerstcircussen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

vr 1 t/m za 30 december 2023

Openingstijden

Diverse opstapplaatsen door heel Nederland en diverse opstap tijdstippen.

Prijs

Vanaf 34,95
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com