Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.


Relaxed weekend weg naar het schilderachtig Emsland  🇩🇪                                                                                   2/3/4 dagen+halfpension+fiets+sauna v.a.€49,=

Een weekendje of midweek even weg? Niet ver weg, maar 100% anders. Net over de grens in Duitsland ligt het Hotel Saller See aan het mooi Saller Meer in Emsland.

Je kan buiten heerlijk over het meer kijken terwijl je een lekker drankje drinkt, een boek lezen, gesprekken voeren of gewoon niets…..

Wil je de omgeving ontdekken, dan kan dat perfect per fiets. Je kan ze gratis gebruiken van het hotel, of gewoon heerlijk wandelen en genieten van de natuur.

Heb je de hele gewandeld, cultuur gesnoven, heerlijk van het drie gangen diner genoten (Het restaurant gebruikt seizoen- en streekgebonden gerechten), dan kan je ook nog genieten van de gratis sauna faciliteiten.

En het is optimaal genieten, want uit-checken is pas om 14 uur.  Dus extra genieten van alle dagen.

Je hotelkamer

Boek je een van de arrangementen, dan krijg je een ruime twee persoons kamer. Je hebt een zithoek met tv, gratis televisie, douche en toilet, minibar, en andere voorzieningen, waardoor je nog meer geniet van enkele dagen weg en genieten.

Omgeving van het hotel

In de directe omgeving is Lingen de grootste stad en ligt in het rivierenlandschap van de rivier de Ems. Er is een historische binnenstad, maar tevens  leuke winkels en in de omgeving ligt het Lingener Wald en het Biener Busch.

Iets verder ligt de prachtige stad Osnabrück. Hier zijn bijzonder mooie en oude bezienswaardigheden, waaronder een van mooiste theaters van Duitsland en het oude Rathaus.

Dit arrangement is voor twee personen, maar als je alleen wilt komen, dan ben je van harte welkom. Je betaald dan echter  €20,= meer per arrangement.

Je bepaald hoeveel dagen je komt en eventueel welk arrangement je wil. Je hebt een ontbijt buffer, gratis fietsen ter beschikking, elke avond een drie gangen diner, gratis sauna faciliteiten en een heerlijke kamer in een prachtige omgeving midden in de natuur en gelegen aan een meer.

Niet veel maar toch 100% anders.

Klik hierte boeken.

Geschikt voor: Jongeren (15 - 21)VolwassenenSenioren
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidHonden toegestaan



Wanneer

ma 25 juni t/m wo 31 oktober 2018

Prijs

vanaf €49,=
Zie website voor arrangementen

Locatie

Hotel Saller See
Am Saller See 3
49832 Freren






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com