2,60 Korting!


Voor een betoverend dagje uit voor het hele gezin moet je beslist eens de Sprookjeshof Zuidlaren bezoeken. Daar kun je namelijk de hele dag je fantasie werkelijkheid laten worden. Wandel door het sprookjesachtige park en laat jezelf meeslepen in de magische wereld van sprookjes, verhalen en sagen. Via DagjeuitPagina.nl kun je nu bijzonder goedkope entree tickets bestellen met een korting van wel 21%. Je besteld al een toegangskaartje via deze website voor maar 9,90 in plaats van 12,50 aan de kassa ter plaatse. Dat scheelt je dus al gauw 2,60 per entree ticket. Daar kun je wel een heel lekker en groot ijsje van kopen.

Klik hier om je entree tickets voor de Sprookjeshof Zuidlaren te bestellen.

Sprookeshof Zuidlaren

Sprookjeshof Zuidlaren:

De Sprookjeshof in Zuidlaren is een leuk dagje uit voor het hele gezin. Er is van alles te beleven voor jong en oud. Er zijn een heleboek verschillende activiteiten die je kunt doen in de Sprookjeshof, zoals een bezoek aan het Sprookjespark. Dit sprookjespark is het hart van de Sprookjeshof. Hier vind je verschillende sprookjesfiguren zoals Sneeuwwitje, de Gelaarsde Kat en Roodkapje. Maar liefst 25 sprookjes komen in het sprookjesbos voor jou tot leven. Met één druk op de knop beginnen sprookjesfiguren te bewegen en wordt hun sprookje verteld. Je kunt van sprookje naar sprookje lopen. En je daar laten betoveren door bijvoorbeeld Drie kleine kleutertjes, Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen, Doornroosje, de Smurfen en Roodkapje. Ook zijn er diverse speeltoestellen en attracties waar de kinderen zich kunnen vermaken.

Sprookjeshof Zuidlaren

Wat is er nog meer te doen in de Sprookjeshof Zuidlaren:

Naast lekker spelen, klimmen, klauteren en springen kun je in de dierenweide geiten, konijnen en andere dieren van dichtbij bekijken, aaien en knuffelen. Als het mooi weer is kun je bijvoorbeeld een rondje minigolfen op de minigolfbaan. Daarnaast is er een binnenspeeltuin. Ook als de weergoden je wat minder gezind zijn en bij slecht weer kun je terecht in de binnenspeeltuin. Hier kunnen kinderen klimmen, klauteren en spelen in een grote overdekte speelhal. En je smaakpapillen kun je prima in het restaurant verwennen voor een hapje en een drankje. Kortom, er is genoeg te doen in de Sprookjeshof voor een gezellig dagje uit met het hele gezin.

Let op! Niet geldig op 6 en 7 april 2024

Klik hier om je entree tickets voor de Sprookjeshof Zuidlaren te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van dagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar, of waren geinteresseerd in andere attractie- en pretparken.

Vakantiehuis huren in Drenthe:

Een bezoek aan de Sprookjeshof is ideaal om te combineren met een wat langer verblijf in Drenthe. Huur bijvoorbeeld eens een vakantiehuisje in Drenthe. Dan heb je meer tijd om eropuit te trekken en meer tijd om te genieten van deze provincie.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)VolwassenenSeniorenFamilieGroepen
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidWanneer

wo 22 mei t/m zo 1 december 2024

Openingstijden

Dagelijks van 10.00 - 17.00 uur
3e dinsdag van oktober gesloten ivm de Zuidlaardermarkt en op 31 december en 1 januari.

Prijs

Van 12,50 voor maar 9,90
Kinderen tot en met 2 jaar hebben gratis toegang

Locatie

Sprookjeshof Zuidlaren
Groningerstraat 10
9471 AR Zuidlaren
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com