4,00 Korting!


Het ultieme uitje in Drenthe voor het hele gezin, is de vernieuwde dierentuin Wildlands Emmen. Als je in één dag van de Noordpool, via de jungle naar de savanne wilt reizen is dit je kans! Hier kun je samen met je vriendjes, broertjes of zusjes het avontuur van je leven beleven. Via Dagjeuitpagina.nl kun je nu super goedkoop entree tickets bestellen met een leuke korting. Een toegangskaartje kost je dan geen 28,50 aan de kassa ter plaatse, maar bestel je al via deze website voor slechts vanaf 24,50. Dat scheelt je dus al gauw 4,00 per entree ticket. En je hoeft ook niet te wachten in de rij voor de kassa’s.

Klik ook hier om je entree tickets voor Wildlands Emmen te bestellen.

Wildlands Emmen:

Genieten met de hoofdletter G voor de jongsten tot en met de oudsten. In het themapark Wildlands kun je het hele jaar door plezier hebben. Zowel indoor als outdoor is vermaak en zoooooooooooveel te zien! In wildlands Emmen kun je op één dag reizen van het noordpool gebied naar het woestijngebied en weer terug via de jungle! Overal zie je en vind je exotische dieren in hun eigen leefomgeving. Durf jij het aan om op een avontuurlijke ontdekingsreis te gaan met de hele wereld als expeditiegbied?

O wat zijn ze groot en hebben een paarse tong, de giraffen in Wildlands Emmen

Jungola:

In Jungola kun je heerlijk klimmen en klauteren in en door bomen. In dit tropische paradijs kun je onder andere slingerapen en gibbons tegenkomen. Maar ook statige olifanten, prehistorische krokodillen en lachen om de bijzonder nieuwsgierige otters.

Serenga:

Het woestijgebied Serenga is het leefgebied van de koning der dieren, de leeuw. Maar is ook het leefgebied van de ellenlange giraffes, bizons, neushoorns en grappige stokstaartjes. Kom jij langs op safari?

Nortica:

Het poolgebied Nortica trotseer je ijzige winden, intense kou, sneeuw, hagel en ijs  en kom je gezellig chillen en op bezoek bij de dieren uit het poolgebied zoals de ijsbeer en de pinguïns.

Maak je eigen avontuur in Wildlands Emmen

Wat is er verder in Wildlands Emmen te doen:

Ook als de weergoden je wat minder goed gezin zijn, kun je je prima vermaken in Wildlands Emmen. Er is een super grote overdekte speeltuin en diverse andere attracties en bezienswaardigeheden zoals de vlindertuin zijn overdekt.

Maak je eigen avontuur in spannende en interactieve attracties en leer van alles over het dierenrijk!

NB: De openingstijden verschillen per seizoen. Check de website voor de juiste openingstijden.

Klik ook hier om je entree tickets voor Wildlands Emmen te bestellen.

Waar anderen naar keken:

Andere bezoekers van DagjeuitPagina.nl keken onder andere ook naar of waren geinteresseerd in Safaripark de Beekse Bergen in Hilvarenbeek, Burgers Zoo in Arnhem en dagtickets voor andere dierentuinen.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: EetgelegenheidParkeergelegenheidRolstoelvriendelijkWanneer

di 11 juni t/m wo 31 december 2025

Openingstijden

10.00 - 18.00 uur
De openingstijden verschillen per seizoen.
Check daarom altijd de website

Prijs

Van 28,50 voor slechts vanaf 24,50

Locatie

Wildlands
Raadhuisplein 99
7811 AP Emmen
Meer informatie / boeken


Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com