Ga met ons mee aan boord van de MS Fridtjof Nansen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild. Beleef deze expeditie nu extra voordelig en ontvang tot wel 20% korting per persoon!
Beleef een onvergetelijke reis naar Antarctica. Nu tot wel 20% korting per persoon!
Ga met ons mee aan boord van de MS Fridtjof Nansen als u het vogels kijken naar een geheel nieuw niveau wilt tillen! De focus van deze expeditie ligt op het verkennen van de ijzige wildernis van Antarctica tijdens het zomerseizoen, het zien van de prachtige landschappen en het ontmoeten van dieren in het wild.
Na een nacht in Buenos Aires, vliegt u naar Ushuaia om aan boord te gaan van de hybride aangedreven MS Fridtjof Nansen. We varen dan naar het zuiden en steken de Drake Passage over naar Antarctica. In dit deel van de wereld zijn zee-ijs, wind, golven en weersomstandigheden moeilijk te voorspellen. Daarom passen we ons aan de elementen aan en passen we onze plannen gaandeweg aan, om u de best mogelijke ervaring te geven voor de omstandigheden op dat moment.
De ijslandschappen en dieren in het wild van Antarctica veranderen met de seizoenen. De late lente in oktober en november betekent meer sneeuw en ongerepte landschappen, hoewel walvissen relatief zeldzaam zijn. Pinguïns nestelen deze maanden, waarbij de eieren in december en januari uitkomen. Februari en maart zijn de beste maanden om walvissen te spotten wanneer grote hoeveelheden krill hen naar het gebied lokken. Welke periode u ook bezoekt, het expeditieteam staat altijd voor u klaar en deelt hun uitgebreide kennis over de geschiedenis, natuur en wetenschap van het gebied. U kunt met ze meedoen aan inbegrepen en optionele activiteiten om de geheimen en magie van het bevroren continent echt te ontdekken.
Vertrek mogelijkheden
Vertrek data 2024 – 01.01 / 26.02 / 07.03
Reisschema
1 nacht
Vliegreis Amsterdam – Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket).

Transfer Buenos Aires airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, heenreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt

Transfer hotel – luchthaven.

Vliegreis Buenos Aires – Ushuaia.

Transfer luchthaven – kade
10 Nachten
Expeditiereis per MS Fridtjof Nansen met volpension aan boord.

Transfer kade – luchthaven.

Vliegreis Ushuaia – Buenos Aires

Transfer Buenos Aires Jorge Newbery airport – Hotel Buenos Aires (bij te boeken, terugreis pakket)
1 Nacht
Hotelverblijf in Buenos Aires inclusief ontbijt (bij te boeken; terugreis pakket)

Transfer Hotel Buenos Aires – Buenos Aires Airport (bij te boeken; terugreis pakket)
1 Nacht
Vliegreis Buenos Aires – Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket).

Vervoer
Wij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Buenos Aires. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.
AANBIEDING: Nu tot wel 20% korting per persoon!
Beleef deze expeditie naar Antarctica nu extra voordelig met deze aanbieding. Boekt u deze expeditie voor 30 maart 2024? Dan ontvangt u tot wel 20% korting per persoon op geselecteerde afvaarten.
Voorwaarden:
Deze aanbieding is niet geldig op reeds gemaakte boekingen.
De aanbieding is geldig t/m 30.03.2024.
Deze aanbieding is niet te combineren met andere aanbiedingen, behalve met aanbiedingen vanuit het Ambassador`s programma.
De korting is reeds verwerkt in de online prijsopgave.
Hurtigruten werkt met een flexibel prijssysteem. In de online prijsopgave vindt u het meest voordelige tarief. Indien deze niet meer beschikbaar is zullen wij u hierover informeren alvorens de reis definitief te boeken.
Onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid en cruise only.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

za 4 mei t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 5.022,00

Locatie

Bergen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com