Ontdek de pittoreske fjorden, majestueuze gletsjers, bergketens en dieren in het wild tijdens deze ontzagwekkende expeditie naar de afgelegen Arctische eilanden!
10-daagse Expeditie naar IJsland, Jan Mayen en Spitsbergen. Nu tot 30% vroegboekkorting bij boeking voor 30 november 2023!
De reis begint in Reykjavik, ’s werelds meest noordelijke hoofdstad. Gelegen dicht bij veel van de beroemde lagunes, geisers, warmwaterbronnen en watervallen van IJsland, zult u genieten van het trage leven van afgelegen vissersdorpjes zoals Stykkishólmur en Patreksfjördur voordat u hun schilderachtige omgeving gaat verkennen.

Proef de sfeer van de levendige ’noordelijke hoofdstad’ van IJsland, Akureyri, voordat u doorvaart naar het afgelegen Grimsey, de thuisbasis van grote kolonies Atlantische papegaaiduikers. Op het uitgestrekte eiland Jan Mayen ziet u de imposante Mount Beerenberg, de meest noordelijke actieve vulkaan ter wereld. Bezoekers van dit geïsoleerde land zijn zeldzaam, omdat het ruige terrein en de onvoorspelbare omstandigheden ervoor zorgen dat we een van de weinigen zijn die hier proberen te landen.

North West Spitsbergen National Park in de Svalbard-archipel toont Arctische schoonheid in al zijn ruige en ongerepte grandeur. Wees getuige van pittoreske fjorden, steile bergen en prachtige eilanden terwijl u uitkijkt naar de natuur. De expeditie eindigt in Longyearbyen, de stad op de top van de wereld. Proef hoe het voelt om zo ver in het noorden te wonen terwijl u deze unieke nederzetting verkent.
Vertrekmogelijkheden
Vertrekdata 2024 – 29/05
Reisschema

Vliegreis Amsterdam – Reykjavik (niet inbegrepen)

Transfer luchthaven – kade (niet inbegrepen)
9 nachten
Expeditiereis per MS Fram inclusief volpension aan boord.

Transfer kade – luchthaven

Vliegreis Longyearbyen – Oslo in Economy Class

Vliegreis Oslo – Amsterdam (niet inbegrepen)
Vervoer
Wij kunnen ook de vliegreis voor u verzorgen vanuit Amsterdam naar Reykjavik en terug naar huis van Oslo naar Amsterdam. U kunt dit aanvinken in de online prijsopgave. Onze vliegtarieven zijn gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar zijn, zullen wij u hierover berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.

De vlucht van Longyearbyen naar Oslo is inbegrepen bij deze reis. De vluchttijden worden bekend gemaakt bij boeking. Let op: Het kan hierdoor voorkomen dat er een extra nacht in Oslo bijgeboekt dient te worden in verband met de doorverbinding van de vlucht vanuit Longyearbyen naar Oslo. Uiteraard zullen wij u hierover informeren indien dit van toepassing is op uw reis.

De transfer in Reykjavik kan met de Flybus vanaf het vliegveld. De Flybus heeft een aansluiting op alle aankomende vluchten en vertrekt om de 35-40 minuten van de luchthaven Keflavik. Een busticket kunt u kopen bij een van de ticketautomaten. Dit is niet mogelijk in de bus.
Tijdelijk tot 30% vroegboekkorting!
Boekt u deze reis voor 30 november 2023? Dan ontvangt u tijdelijk tot wel 30% vroegboekkorting. De korting is nog niet verwerkt in de prijsopgave, neem contact met ons op voor de meest actuele tarieven.
Deze aanbieding is gebaseerd op geselecteerde vertrekdata in 2024/2025 op alle expeditie bestemmingen en is afhankelijk van beschikbaarheid. De kortingsaanbieding is geldig op vertrekdata van 23 april 2024 tot en met 18 maart 2025. Hurtigruten hanteert een flexibel prijssysteem. Deze aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en voor bepaalde afvaarten en kan op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden ingetrokken. De aanbieding kan worden gecombineerd met de Ambassador-loyaliteitskorting.

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel
Faciliteiten: Eetgelegenheid



Wanneer

za 25 maart t/m di 31 december 2024

Prijs

€ 5.022,00

Locatie

Bergen
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com