MSC Seascape is een eerbetoon aan New York City. Dit vind je terug in de publieke ruimtes en in de locatie namen. Je vindt er zelfs een replica van het vrijheidsbeeld.
MSC Seascape is een van de meest milieuvriendelijke schepen op zee en een energiezuinig rolmodel voor moderne cruises. Een enerverende dag aan boord van de MSC Seashore kan perfect worden afgesloten in een van de uitstekende specialiteitenrestaurants of het hoofdrestaurant, gevolgd door een ontspannende cocktail in een van de 20 stijlvolle bars! Ook aan ontspanning geen gebrek op dit schip. Een ruime keuze uit zwembaden, waterparken, optredens en live-shows. Stap aan boord en geniet van alle luxe en comfort! 10-daagse cruise o.b.v. volpension vanaf Miami naar Bahama’s, Puerto Rico en Dominicaanse Republiek incl. vlucht Bewonder de Caribbean tijdens deze super toffe cruise! Ontdek de mooiste plekken en geniet van alle comfort aan boord van het luxe cruiseschip. En je verblijf aan boord op basis van volpension, dus het zal je ook aan niets ontbreken tijdens deze onvergetelijke reis.
Je reis begint in Miami, waar je eerst kunt uitrusten voordat je aan de cruise begint. De cruise gaat vervolgens langs de Bahama’s (Ocean Cay MSC Marine Reserve), Naussau (de hoofdstad van de Bahama’s), San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek. Een combinatie van cultuur, natuur en strand. Dit wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Bekijk deze aanbieding
Geschikt voor: Kinderen (0-6)Kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)VolwassenenSeniorenFamilieGroepenIndividueel



Wanneer

do 22 februari t/m wo 31 december 2025

Prijs

€ 1.859,00
1 voorovernachting in een hotel nabij Miami Airport of Fort Lauderdale o.b.v. logies

Locatie

1015 N. America Way
33 132 Miami - Cruise Terminal
Meer informatie / boeken






Droomvakantie Toscane 336x280


Booking.com